Samica czy samiec?
Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Samica czy samiec?
-
Ostatnio zmieniony 23 paź 2018, 14:31 przez aleksandra97_12, łącznie zmieniany 1 raz.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Samica czy samiec?
tak, po sterylizacji jeździ się na kontrolę, i też na zdjęcie szwów.
3 samce nawet z wysterylizowaną samicą to przepis na morderstwo.
3 samce nawet z wysterylizowaną samicą to przepis na morderstwo.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Nawet 4 samce to przepis na morderstwo
Jakie były twoje intencje biorąc kolejną świnkę?
Po zdjęciu nic nie widać, musisz odgarnąc futerko.
Jakie były twoje intencje biorąc kolejną świnkę?
Po zdjęciu nic nie widać, musisz odgarnąc futerko.
-
Ostatnio zmieniony 23 paź 2018, 14:32 przez aleksandra97_12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dlatego właśnie nie kupujemy zwierząt ze sklepów zoologicznych. Tym sposobem napędzasz ich biznes i przyczyniasz się do masowego rozrodu chorych zwierząt, gdzie połowa ginie zanim dotrze do sklepu.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A co zrobisz jak znowu kilkuletnia świnka Ci zachoruje? Znowu oddasz? Przecież to nielogiczne... Chore oddajesz a bierzesz nowe pomimo, że na miejscu nie masz dobrego weta a dojeżdżać nie chcesz Skoro wiesz jaka jest sytuacja (świnki z zoologów i pseudo są krzyżowane w bliskim pokrewieństwie a to potęguje wystąpienie problemów zębowych) to powinnaś przemyśleć posiadanie zwierząt których leczenie jest problematyczne.
Ja też mam świnkę z problemami zębowymi, najbliższego dobrego weta mam oddalonego o 120 km i jakoś jestem w stanie raz w miesiącu z nią pojechać a jak były problemy to nawet co tydzień... Wzięcie zwierzęcia wiąże się z dożywotnią opieką a jeśli nie jesteś w stanie to nie bierzesz kolejnych...
Ja też mam świnkę z problemami zębowymi, najbliższego dobrego weta mam oddalonego o 120 km i jakoś jestem w stanie raz w miesiącu z nią pojechać a jak były problemy to nawet co tydzień... Wzięcie zwierzęcia wiąże się z dożywotnią opieką a jeśli nie jesteś w stanie to nie bierzesz kolejnych...