Nie wiem czy mogę, ale bardzo potrzebuje. ;(
Właśnie mama mi napisala, że pochowali naszego Szczurka Chrupka [*] ;( aka Habanka I aka Żwirka ;(
Habanek był bardzo chory. Juz od dawna. Dwa tygodnie temu z niewiadomych nam przyczyn wypłynęlo mu oczko, ale sie zagoila rana, miał tez olbrzymiego guza na plecach i wypadku mu zęby. Mama próbował go karmić miękkimi rzeczami, ale niestety.. Odszedł. ;(
P.s. Najgorsze jest to ze został jego brat sam! Boje sie, ze z tęsknoty pęknie mu serce. On tez jest chory, żył tylko dzieki wsparciu brata, który go tulil gdy miał zaostrzenie choroby;(
Jeju tak mi przykro;(
Chrupek [*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Chrupek [*]
Ooo, szkoda małego... A wet nic nie mógł zrobić z tym guzem?
Joanna ten guz pojawił sie dość nagle,szybko się naciekl i byl przy kręgosłupie;(
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Dla szczurka Chrupka 

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
o matko , współczuję Ci . mam 2 szczurki - w październiku będą miały 2 lata ,nawet nie umiem myśleć ,że nadejdzie taki dzień ,że będę musiała ich pożegnać ( i nie daj Boże , jak jeden zostanie sam , co wtedy ? też od urodzenia są razem ) . nie wiem , nawet tej myśli się boję , a co dopiero to przeżyć ?
bardzo współczuję
jednemu
drugiemu
dla Ciebie
bardzo współczuję
jednemu

drugiemu

dla Ciebie