Zdjęcia chlewu w klatkach
Moderator: Pulpecja
-
Chrupek_PL
Zdjęcia chlewu w klatkach
Tak jak w temacie zdjęcia jaki chlew w klatkach zrobiły nasze

-
JaAnia
Re: Zdjęcia chlewu w klatkach
Super wątek - taki relaksujący.
To na początek może nie świński, ale też chlew. Radosna zabawa moich koszatniczek czasami kończy się ... sprzątaniem. Taki widok zastałam pewnego dnia jak wróciłam z pracy:

Moje świnki też mają talent (w bobczeniu) i jakiś czas temu nie mogłam się oprzeć, aby nie zrobić uroczej fotki ...
:

Pozdrawiam. Ania
To na początek może nie świński, ale też chlew. Radosna zabawa moich koszatniczek czasami kończy się ... sprzątaniem. Taki widok zastałam pewnego dnia jak wróciłam z pracy:
Moje świnki też mają talent (w bobczeniu) i jakiś czas temu nie mogłam się oprzeć, aby nie zrobić uroczej fotki ...
Pozdrawiam. Ania
-
Chrupek_PL
Haha no a co znasz wołomin ? Tu tylko ćpamy,chlamy,okolopujemy się,imprezujemy. Raz podpaliłem telewizor i od tego momentu się boje 
-
shoti1910
To to jak wszędzie, dzień jak co dzień
Ale coś słyszałam o jakiejś mafii wołomińskiej
Ale coś słyszałam o jakiejś mafii wołomińskiej
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
-
JaAnia
Cztery panienki. Śliczne są, ale sama wiesz jakie potafią być urocze. Mam też chłopców(oczywiście oddzielnie), ale na zdjęciu sa dziewczynki.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Nieźle widzę pożarły kuwetę
A jaka to klatka? Jakaś mała się wydaje.
Ja mam 4 chłopaków. Tz zrobił im klatkę 81x47x106. Ale - oj potrafią w niej zdemolować wszytsko
Ja mam 4 chłopaków. Tz zrobił im klatkę 81x47x106. Ale - oj potrafią w niej zdemolować wszytsko
- pauli
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
no i to ja wrzucę swoje dzieło. to jest fota wybiegu, bez zbliżeń na zawartość kuwet czy syfu wokół kuwet jaki narobiły w klatce