- imię świnki: Minnie i Daisy
- wiek świnki: ok. 3-4 miesięcy
- płeć świnki: samiczka
- adopcyjne numerki świnek: 1579 i 1580
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Bielsko-Biała u joasior
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: świnki z interwencji, obecnie przechodzą kwarantannę z uwagi na możliwe choroby skórne m.in. wszoły. Ponieważ przebywały w mieszanym towarzystwie mogą być w ciąży.
- informacje dot. diety: jedzą wszystko, jedynie za jabłkiem nie przepadają. Z karmy Cavię Nature, Complete, zioła i różne ziołowe karmy z JR Farm
- stan adopcji: WOLNE - adopcja możliwa dopiero po wykluczeniu ciąży i ewentualnym odchowaniu młodych, odchowaniu.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji tylko razem, ewentualnie z potomstwem tej samej płci
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - joasior1979@interia.pl
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku-sama sobie wydałam
Dziewczyny kiedy do mnie trafiły były bardzo płochliwe i siedziały cichutko w domku. Po kilku dniach rozbrykały się na maksa. Gonią po całej klatce, rozsypując wióry wkoło Jedzą, a właściwie żrą na potęgę wszystko co trafia do ich klatki i chwilę później wołają o jeszcze. Waga szybko rośnie ale mam nadzieję, że to nie z powodu ciąży tylko zdrowego odżywiania. Kto wie co jadły zanim do mnie trafiły.
Oto Minnie:
A to Daisy:
Minnie i Daisy dwa słodkie dzikusy :)
Moderator: silje
Minnie i Daisy dwa słodkie dzikusy :)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2014, 16:51 przez joasior, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Minnie i Daisy dwa słodkie dzikusy :)
Dziewczynki przyjechały wieczorem na wakacje.
Na razie na gorąco wrzucam fotki. Jakość taka sobie, ze smartfona. Prawdziwą sesję zrobimy im po weekendzie
Na razie na gorąco wrzucam fotki. Jakość taka sobie, ze smartfona. Prawdziwą sesję zrobimy im po weekendzie
Jeszcze raz dziękuję Marlena.
Dzisiaj wieczorem wrzucę fotki do pierwszego postu. W każdym razie trikolorka to Minnie a biało-czarna to Daisy.
Dzisiaj wieczorem wrzucę fotki do pierwszego postu. W każdym razie trikolorka to Minnie a biało-czarna to Daisy.
Dziewczynki dostały mnóstwo pysznych suszków od Herbal Pets. Bardzo się przyda, bo to świnki o wyjątkowo dużym apetycie
"Hmmmm....cóż to może być??"
"Nie wiem, ale warto się rozejrzeć"
"Karma ziołowo-warzywna. Świnka Morska. - to chyba jadalne"
"Obczaj jak dużo!"
"I tu też!"
"SMACZNIE DZIĘKUJEMY"
"Hmmmm....cóż to może być??"
"Nie wiem, ale warto się rozejrzeć"
"Karma ziołowo-warzywna. Świnka Morska. - to chyba jadalne"
"Obczaj jak dużo!"
"I tu też!"
"SMACZNIE DZIĘKUJEMY"
Daisy jest podobna do mojego Speedy' ego :-* Panienki świetne
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt: