No więc - są tu jacyś psiarze? Jakie macie psiaki?

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Oj, Yorkusie wymiatająPiorunowa pisze:Ja ćwiczę z moim Yorkshire Terrierem, ale to tak bardziej dla siebie, w formie rozrywki, raczej nie planuję zawodów, ale kto tam wieMarcelina pisze: Ktoś jeszcze tutaj uprawia jakieś "psie" sporty?
Pod publikę to się na festiwalu yorków pokazywaliśmy i na miejscowym psim pikniku, nieskromnie się pochwalę że w obu przypadkach zgarnęliśmy nagrodęMarcelina pisze:Oj, Yorkusie wymiatająPiorunowa pisze:Ja ćwiczę z moim Yorkshire Terrierem, ale to tak bardziej dla siebie, w formie rozrywki, raczej nie planuję zawodów, ale kto tam wieMarcelina pisze: Ktoś jeszcze tutaj uprawia jakieś "psie" sporty?Ja na razie startowałam tylko raz, ale mam nadzieje na przyszły sezon.
To ja chyba nie wpisuję się w ten schemat, bo nie lubię kotów ani psów.hanel3 pisze:Psiarzy i kociarzy jest tu pewno tyle co świniarzy, jak się kocha sierściuchy to same świnie nie wystarczą
Zgadzam się i mam wszystkie wymienione, czyli psa Yorkshire Terriera, kota "dachowca" i 2 prosiaki. Wszyscy się świetnie dogadują.hanel3 pisze:Psiarzy i kociarzy jest tu pewno tyle co świniarzy, jak się kocha sierściuchy to same świnie nie wystarczą