* Imię świnki- Bari
* Wiek świnki- 2,5 miesiąca
* Płeć - samczyk
* Numer adopcyjny - 1495
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo- ok. Sztumu, silje
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świneczka urodzona u mnie na DT (tu wątek mamy i siostry http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=2866), zdrowy
* Informacje dot. diety- Cavia Nature , jabłko, marchew, kukurydza, seler, arbuz, ogórek, trawa, siano- jednym słowem próbuje wszystkiego.
* Stan adopcji- DS u KiteeKatt (Olsztyn)
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia -do adopcji z Filipem
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
Bari
* Imię świnki- Filip
* Wiek świnki- 2,5 miesiąca
* Płeć - samczyk
* Numer adopcyjny - 1538
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo- ok. Sztumu, silje
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnek uratowany z pseudohodowli, zdrowy
* Informacje dot. diety- pomaga Bariemu zjeść Cavię Nature , jabłko, marchew, kukurydzę, seler, arbuza, ogórka, trawę, siano itd..
* Stan adopcji- DS u KiteeKatt (Olsztyn)
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia do adopcji z Barim
Dwustronny Filipek:)
Chłopaczki ładnie się dogadują ze sobą. Bari jest bardziej rozbrykany, ciekawski i wiecznie spóźniony- takie żywe srebro. Jako świnka wychowywana bezstresowo- wszędzie wlezie i ma dużo do powiedzenia. Klasyczny, gładkowłosy świnek:)
Filip jest prosiaczkiem jeszcze dość płochliwym, ale na rękach wyjątkowo długo i grzecznie leży pozwalając się głaskać. Możliwe, że wyrośnie z niego świnka z włosem trochę przedłużonym.
Dopiero się rozkręca i nabiera zaufania do człowieka. Coraz pewniej wychodzi spod hamaka na zwiady:).
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości), karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnki wykazywały szczere zaangażowanie w proces adopcyjny Proszę zapoznać się z http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=18&t=128 oraz http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=18&t=129
Bari i Filip- zamieszkali w Olsztynie
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Bari i Filip- zamieszkali w Olsztynie
Ostatnio zmieniony 03 lis 2014, 9:03 przez silje, łącznie zmieniany 5 razy.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Re: Bari i Filip- dwa minichłopaki [Sztum]
Bari na pierwszym zdjęciu... A Filipek z dwóch stron jak dwie inne świnki faktycznie.
Niech szybko znajdą dobry domek!
Niech szybko znajdą dobry domek!
Filipek to mi wygląda na świnkę, która będzie mieć dłuższe włoski.
Będzie z niego jaśniepan Don Phelipe. <3
Będzie z niego jaśniepan Don Phelipe. <3
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Bari jak słodko główkę przekrzywił do zdjęcia Chyba chce zrobić dobre wrażenie
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Śliczniutkie chłopaki i za fajny domek
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
Czy Bari i Filip to bardziej typy miziaków czy dzikusów
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Bari jest szybki i rozbrykany. Może nie dziki, tylko taki wiecznie spóźniony, trochę przypomina chomika;)
Filipek jest natomiast na rękach bardzo spokojny.
Edit.9.08
Bari ma niestety małą zmianę grzybiczą na brzuszku- leczymy Imawerolem. To pewnie trochę potrwa, ale mam nadzieję, że zanim się pojawi potencjalny domek- chłopak będzie zupełnie zdrów.
Filipek jest natomiast na rękach bardzo spokojny.
Edit.9.08
Bari ma niestety małą zmianę grzybiczą na brzuszku- leczymy Imawerolem. To pewnie trochę potrwa, ale mam nadzieję, że zanim się pojawi potencjalny domek- chłopak będzie zupełnie zdrów.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Fajni chłopcy trzymamy tu kciuki za dobry dom