Dwa maleńkie samce BERNARD I BRUNO NIEAKTUALNE

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tośka
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Dwa maleńkie samce BERNARD I BRUNO NIEAKTUALNE

Post autor: Tośka »

imię świnki: Bruno
wiek świnki: ok 2 msc
płeć świnki: samiec
adopcyjny numer świnki:1556
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, Tośka
historia świnki, przebyte choroby: Uratowany z pseudohodowli, gdzie żył w złych warunkach. Po kontroli weterynaryjnej - zdrowy, nie ma wszołów.
informacje dot. diety: sianko, sucha karma mieszanka różnych świnkowych karm dobrej jakości,warzywa ,owoce,trawa,piją z piodełka - woda znika
stan adopcyjny: do adopcji z kolegą,do domu z klatką 120 cm,wybiegi i dużo miłości
kontakt w sprawie adopcji: Tośka PW , mail ankari@onet.eu
kto wydał zgodę na założenie wątku : ja

imię świnki: Bernard (czarne oko )
wiek świnki: ok 2 msc
płeć świnki: samiec
adopcyjny numer świnki: 1555
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, Tośka
historia świnki, przebyte choroby: Uratowany z pseudohodowli, gdzie żył w złych warunkach. Po kontroli weterynaryjnej - zdrowy, nie ma wszołów.
informacje dot. diety: sianko, sucha karma mieszanka różnych świnkowych karm dobrej jakości,warzywa ,owoce,trawa,piją z piodełka - woda znika
stan adopcyjny: do adopcji z kolegą,do domu z klatką 120 cm,wybiegi i dużo miłości
kontakt w sprawie adopcji: Tośka PW , mail ankari@onet.eu
kto wydał zgodę na założenie wątku : ja

Są bardzo przerażone. Bernard udaje "martwego" za każdym razem jak biorę go na ręce. Po chwili bycia na kolanach ,odprężają się. Jedzą i piją,to najważniejsze.
Waga:
25.07.2014
Bernard 230 g
Bruno 324 g

https://imageshack.com/i/ezDRUeN3j
https://imageshack.com/i/hj6ujy4Sj
Ostatnio zmieniony 24 sie 2014, 17:02 przez Tośka, łącznie zmieniany 2 razy.
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
Kija80

Re: Dwa maleńkie samce BERNARD I BRUNO do adopcji Kraków

Post autor: Kija80 »

A to będą moje dzikusy :love:
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Re: Dwa maleńkie samce BERNARD I BRUNO do adopcjiK-ów REZERW

Są zarezerwowane do super domku :-)))) :jupi:
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
Kija80

Nowe lokum gotowe :) Jeszcze czekamy aż Tośka przyjedzie z norką bo nam szyje i oczywiście z chłopakami :)

Mój małżonek został uszczęśliwiony wiadomością że będzie musiał do nas przywieźć całe towarzystwo. Nie bardzo kumał o co z tym WPA chodzi więc tłumaczę że musi przywieźć Tośkę a nie tylko świnki, bo Tośka mi jeszcze będzie objaśniać różne rzeczy, pokazywać jak się obcina pazurki no i musi sprawdzić czy nie nakarmimy świnek wężem i takie tam. Mąż na mnie dziwnie spojrzał no to tłumaczę jak dziecku że niektórzy ludzie karmią świnki wężem i stowarzyszenie musi to sprawdzić. Dopiero po dłuższej chwili zaskoczyłam o co kaman. Ale tak to mojego chłopa zbiło z tropu że już nic nie protestował :)
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Nooo!!! Trzymać kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :-))))
Kija80

Dobrze myślę że to będzie jedna z najszybszych świnkowych adopcji? :)
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Ja byłam lepsza,bo do mnie przywiozła straż miejska moje serduszko (już śp ) Dolores i miała iść do adopcji,po dniu zadecydowałam,że sama ją zaadoptuję. Ale ta adopcja również szybka :jupi:
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Re: Dwa maleńkie samce BERNARD I BRUNO NIEAKTUALNE

Bernard i Bruno w szczęśliwym ,pięknym domku. :love: :yahoo: :jupi:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

I Państwo nie będą ich karmić wężami? :laugh:
Gratulacje!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Kija80

Jakby lubiły to czemu nie, trzeba prośkom dogadzać ,) Ale póki co z braku węża ciupią ogórasa :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”