CAŁA KWOTA, którą uzbieram ze sprzedaży przedmiotów, zostanie przelana na konto SPŚM.
Wszystkie przedmioty wysyłam od siebie. Koszt wysyłki wg cennika Poczty Polskiej. Wylicytowane rzeczy wysyłam czym chcecie, jak chcecie

Możliwość przywozu do Warszawy w dniach 24-25 maja.
Uwaga! Nowe fanty od Asiokryt!

1. Nowe końcówki zamienniki do szczoteczki elektrycznej Oral B - Braun – 12 sztuk – zestaw 4 sztuk – 4 zł
Nie były sprawdzane, ale mogę to zrobić. Końcówki oczywiście nie są super jakości i mogą szybko się zepsuć, bo nie są oryginalne.
Inez - 12 zł za cały komplet
Moranghinia - 15 zł za cały komplet
Inez - 20 zł za cały komplet

2. Transporter 50x30, używany, na 2-3 świnki morskie. Jeden różek drzwiczek i element obok dziurki na drzwiczki są połamane, ale można spokojnie użytkować, albo skleić – 12 zł
3. Drzwiczki do transportera – jeden różek ułamany – 2 zł sztuka
4. Nowa, nieotwarta lokówka z Niemiec. Nie jest już chyba na gwarancji. Moc: 400W, 2 stopnie mocy, ucho do zawieszania, kabel obracany o 360 stopni. Po zakończeniu licytacji mogę sprawdzić czy działa – 14 zł
jborooowa - 15 zł

5. Ręcznie robiona serweta przez moją teściówkę – wymiary: 97x41 cm – 6,50 zł

6. Zegar na ścianę 30x40 cm – 4 zł
jax - 4 zł

7. Portfel, nieużywany, leżał w szafie kilka miesięcy – 3 zł
fenek - 5 zł
Domi - 7 zł
Katrin86 10 zł

8. Etui do aparatu cyfrowego, nowe, bez metki – 5 zł
Inez - 10 zł

9. Audiobook „Morderca bez twarzy” Henning Mankell, przesłuchane tylko raz, stan idealny – 7 zł
Valkiria - 10 zł
balbinkowo - 12 zł
Valkiria - 13 zł

10. Nowa kartka imieninowa z życzeniami w środku – 0,80 zł

11. Szklanki/świeczniki, wys. 7cm – 3 zł komplet

12. Naboje do pióra niebieskie, małe (15 sztuk) – 1 zł komplet
Inez - 5 zł

13. Skarbonka piesek – 2 zł

14. Używana ramka do zdjęć retro – 4 zł
Domi - 5 zł

15. Używana ramka do zdjęć z psiakami – 3,50 zł

16. Duża, używana ramka do zdjęć – 2 zł

17. Klamra do włosów założona 1-2x, dawno temu – 1 zł

18. Pudełko Apart – 2,50 zł sztuka

19. Torebka prezentowa Apart – 0,50 zł

20. Pudełka do biżuterii:
a) zielone – 0,60 zł
b) w kwiatki – 0,60 zł

21. Pudełka do biżuterii:
a) zielone – 0,50 zł
b) złote – 0,70 zł

22. Pudełko Jubirex na bransoletkę lub złożony łańcuszek – 1 zł

23. Łamigłówki:
a) Sudoku: 280 stron, różne poziomy, (niestety ok. 5 rozwiązanych) - 3 zł
Oldzah - 3 zł
b) Kakuro: 170 łamigłówek - 3 zł
Oldzah - 3 zł

24. Kolorowanki o Kwidzynie - 0,50 zł sztuka

25. Filmy po 3 zł sztuka:
a) „Góra Dantego”
b) „Pani Dalloway”
c) „Kantata dla Hitlera”
d) „Nigdy nie mów żegnaj”
e) „Historia zdobycia Uboota 505”
twojawiernafanka - 3 zł
Inez - 5 zł

Fanty od Asiokryt

26. Fantazyjna broszka z elementami wykonanymi z filcu, sztucznych kamieni i innych ciekawych materiałów - 5 zł

27. Długopis w rozmiarze XXL - 20 cm długości. Dodatkowo posiada napis Chicago. Super gadżet szkolny dla pociechy

jax - 3 zł

28. Idealny grzebień dla świnkowych milusińskich; rączka pokryta materiałem przeciw wyślizgiwaniu się z rąk; długość 15cm - 5 zł
Domi - 5 zł
29. Nowy krem do rąk glicerynowo-cytrynowy z witaminą A; 100 ml (dwie sztuki) - 1,80 zł za 1 sztukę
30. Dwufazowy olejek ujędrniająco-naprawczy do ciała "Satynowa miękkość" od AVON. Pozostała połowa opakowania ze 150ml - 3 zł
31. Nowy ołówek KKS Lech, dla fanów piłki nożnej, lub dla tych którzy nie mają czym pisać ; ) - 1 zł

32. Skórzane etui na telefon komórkowy w kolorze ecru. Mieści telefon o wymiarach: 11cm długości, 6 cm szerokości i 1cm grubości - 6 zł
33. Nowa sól o zapachu konwalii, opakowanie 600g; data ważności do 14.08.2014; pełny opis dostępny na zdjęciu - 6 zł
34. Układanka - zabawka dla małych i dużych, zapewnia rozrywkę Twoim szarym komórkom ; ) - 3 zł
jadziulka - 5 zł
35. Wisiorek z krzyżem - 5 zł