Czy ktoś posiada, lub wie gdzie mogę zakupić/zamówić?
w Castoramie brak, a facet patrzył się na mnie tak:
Polipropylen kanalikowy - gdzie i jaki kupić?
Moderator: Pulpecja
Re: Polipropylen kanalikowy
Ja zamawiałam tutaj. Przycięte na taki wymiar jak chciałam i przywiózł kurier więc nie musiałam sie martwić jak wsadzic taką płachtę w auto. http://plyty.fabertec.pl/Plyty-komorowe-z-polipropylenu
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
www.tuplex.pl
Jak ja pytałam to też dziwnie patrzyli. W tych zwykłych budowlanych nigdy nie wiedzą o co chodzi z tym polipropylenem.
Jak ja pytałam to też dziwnie patrzyli. W tych zwykłych budowlanych nigdy nie wiedzą o co chodzi z tym polipropylenem.
Rzadko bywam na forum, więc jak coś pilnego to PW albo smsy
ja polecam w warszawie jak ktos ma czas podjechac na ulicy grzybowskiej w bloku 16/22 jest drukarnia CCS i w niej jak sie zapytac o polipropylen kanalikowy czy maja moze jakies scinki to spokojnie daja za darmo
mi sie trafil kawalek 2m x 1,5m wiec to takie umowne scinki starczylo na dwie kuwety ( mialem jeszcze troche swojego )
co do samej lokalizacji to dojazd jest dosyc dobry . np metrem na m. Swietokrzyska lub z pod DW. Centralnego w strone arkadii do przystanku Hala Mirowska zreszta google maps tez pomoze
mi sie trafil kawalek 2m x 1,5m wiec to takie umowne scinki starczylo na dwie kuwety ( mialem jeszcze troche swojego )
co do samej lokalizacji to dojazd jest dosyc dobry . np metrem na m. Swietokrzyska lub z pod DW. Centralnego w strone arkadii do przystanku Hala Mirowska zreszta google maps tez pomoze
w castoramie na grochowskiej w warszawie jest bo widziałam ale nazywa sie jako płyta poliwęglan i jest na dziale budowlanym bo ja tam kupowałam i nie takia droga wychodzi zapłaciłam połowe taniej niz miałam zamawiac z netu
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Poliwęglan jest bardzo twardy! To inne tworzywo, nie zegnie się go w domu. Przypomina raczej pleksę.
Polipropylen jest leciutki i łatwy do cięcia i gięcia.
Polipropylen jest leciutki i łatwy do cięcia i gięcia.
Od 2 tyg na wybiegu mają polipropylen i cóż powiedzieć - no bomba
Siki chusteczką, boby zmioteczką - zero plam, odbarwień. Polecam!
Siki chusteczką, boby zmioteczką - zero plam, odbarwień. Polecam!
Ja ostatnio czyli we czwartek kupiłam w castoramie w Katowicach-koszt 47 zł za płytę 2x1 metra .Wiem że są też w Leroy merlin , brico marche bo widziałam tylko trzeba szukać na dziale budowlanym tam gdzie maja pokrycia dachowe- takie pleksje jak na dachy altanek na przykład( a pracowników nie ma się co pytać i wyskakiwać z prawidłową nazwą bo i tak albo nie wiedza o co chodzi ,albo pokarzą co innego ) .Są różne kolory i grubości.
wiec kupiłas plekse, nie polipropylen kanalikowy,wiem bo tez sie orientowalam po tych wszystkich sklepach budowlanych
tez widzialam te pleksy,sa roznej grubosci i kolorach
tez widzialam te pleksy,sa roznej grubosci i kolorach