Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Prawie 6 kg szczęścia i niecałe 2kg tymczasowej radości
No macie dziewczynki wyobraźnię 

Jak to napisałam Wam to miałam wizje, jak stado świnek zagląda przez okno zieleniaka obserwując klientów, a gdy ktoś prosi nową marchewkę w pęczku, zaczyna się doping i wszystkie świnie ze skrzyżowanymi pazurami cicho skandują: "Rwij, rwij, rwij..." A gdy klient rezygnuje z naci, po stadzie przechodzi meksykańska fala i kwik sukcesu
a jak zdrówko
chłopcy przesyłają
największy od Mikiego

a jak zdrówko
chłopcy przesyłają

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zdrowie lepiej. Co prawda nie służy mi stanie na wietrze i mrozie nocą i pogaduchy z członkami i wolontariuszami, z którymi mam coś załatwić, ale ja lubię pogaduchy więc szybko nie wyzdrowieję
Świnie mają mega bałagan w klatkach i dziś czas sprzątania, choć ze zmęczenia ledwo na nogach stoję (jednak starość
- całonocna jazda a autem mnie wykończy). Powiększył mi się także stan posiadania + o plus jeden do tymczas"Malwinka"
Przyjechała ze stolicy kumpelisia dla Esme - mała świnka, która miała złamaną nogę, dziś już jest po operacji. Jest świnka drobinką i ponoć bardzo lgnie do innych świnek... To dobrze bo Esme była już smutna po wyjeździe Bruni. A Brunia wciąż w stolicy czeka na podróż do swojego kochanego DS... Mam nadzieję, że to ten tydzień...
I jeszcze Zenek, ech, Zenek raczej do Nas nie wróci, i raczej nigdy nie znajdzie swojego DS... Ciężko mi na sercu

Świnie mają mega bałagan w klatkach i dziś czas sprzątania, choć ze zmęczenia ledwo na nogach stoję (jednak starość

I jeszcze Zenek, ech, Zenek raczej do Nas nie wróci, i raczej nigdy nie znajdzie swojego DS... Ciężko mi na sercu

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Co się stało z Zenkiem?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zenek jest chory i dyskwalifikuje to jego adopcję ze względu na zagrożenie jakie by stwarzał zarówno dla zwierząt jak i dla ludzi. Jestem załamana 

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Biedny Zenek. A co mu jest jeśli można wiedzieć?
Dawna grenouille 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Flow mnie wykończy. Podchodzę, nie rusza się, głaszczę, zero reakcji, trącam ją przerażona ona nic... I nagle podnosi łepek i radosnym truchtem idzie się napić. Wykończą mnie te zwierzęta 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziś sprzątania część druga, wczoraj nie dałam rady ogarnąć 5 klatek. Miracle ma kolejną rankę, tylko na plecach, nie na boku. Tamta zagoiła się bez maści. Nie wiem czo to jest. Do tego zrobił się z niej straszny tchórz uciekinier. Jak ją próbowałam wyjąć z klatki na czas sprzątania to mnie ugryzła... 
Kornelia kicha, Flow czeka kontrola u weta. Malwinka zaaklimatyzowała się w klatce Esme i jest szczęśliwa. Znów 9 świń na stanie
A raczej 8i pół

Kornelia kicha, Flow czeka kontrola u weta. Malwinka zaaklimatyzowała się w klatce Esme i jest szczęśliwa. Znów 9 świń na stanie

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przydałyby się zdjęcia, bo tak "na słowo" to nie uwierzęCynthia pisze:Malwinka zaaklimatyzowała się w klatce Esme i jest szczęśliwa.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to przedstawię mojego nowego tymczasa: Oto świnka Malwinka

A tu razem z Esme - pancernik i skrzat

A tu razem z Esme - pancernik i skrzat