Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
anuleczka
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Ja! dziś będą
dzień ma za mało godzin nie wyrabiam z niczym tylko chodzę wkurzona przez robotę. Jeszcze jutro 8-20 i wolne. Teraz miałam dwa dni po 12 więc nie dałam rady świniom posprzątać, bardzo bolą mnie plecy od stania, nie wspominając o moich połamanych śródstopiach . . . a tu stój na baczność. Z pracy dostaliśmy paczki dla ubogich czyli kawa, herbata , coś słodkiego bo żal dac ludziom po 100 zł w bonach ale wykorzystywac i robic takie progi premii że nie możemy ich wyrobić to i owszem. Jakoś w tym roku ciężko z nastrojem świątecznym, ale lekiem na cało zło sa one
Czym mogę przetrzeć to zadrapanie na dupce Peppy? bo ktoś j paskudnie podrapał, ona wygląda jak kluska, jak w ciąży

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Oj Natasza współczuję, wiem co to handel, sama tam pracuję niestety. Dzis wyszłąm po paru godzinach, ale zupełnie nieprzydatna byłam bez głosu- zapalenie krtani mnie dopadło. Nam firma "walneła" na święta 100zł!!!!!
masakra na kołach i co za to???? ledwo na pare dni dla świń starczy
na dodatek straciłam dziś kasę, bo wyszałam i poszła premia za dzisiejsze kredyty...ale co zrobic??
Jak Jasiunia miała zadrapania, to czasem tylko wodą utleniona polewałam i tyle. Chyba , ze duży strupek to natłuścić, ale chyba nie ma Peppa dużych ranek...Ponoc najlepszym środkiem gojącym jest powietrze, więc wszelkie maści, kremy i inne mazidła tylko szkodzą
na dodatek straciłam dziś kasę, bo wyszałam i poszła premia za dzisiejsze kredyty...ale co zrobic??
Jak Jasiunia miała zadrapania, to czasem tylko wodą utleniona polewałam i tyle. Chyba , ze duży strupek to natłuścić, ale chyba nie ma Peppa dużych ranek...Ponoc najlepszym środkiem gojącym jest powietrze, więc wszelkie maści, kremy i inne mazidła tylko szkodzą
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
-
anuleczka
Najlepiej smarować niczym
Ponoć to najlepsza maść 
- Natasza
- Kontakt:
Aha czyli nie dezynfekowac.. Ok
Jolu u Ciebie bynajmniej była premia my premii już parę lat nie robimy a paczki kupują w hurtowni bo to sieciówa i taka paczka kosztuje ich nawet nie 20 zł
żenada, co tu dużo mówic. Prezenty już mam wiec tyle dobrze. Najlepszy numer, R mówi do mnie: rozwalone masz buty, bo zamek domyka się do połowy i podeszwa się odkleja
i mówi : zamiast karmy moglaś buty kupic a ja myślę: gdybyś ty wiedział że kilka dni temu nasze misie dostały legowiska w bałwanki za 100 zł
idę dokarmię świnie i do łożka , jutro znowu nerwica w robocie bo to SYF!
Jolu u Ciebie bynajmniej była premia my premii już parę lat nie robimy a paczki kupują w hurtowni bo to sieciówa i taka paczka kosztuje ich nawet nie 20 zł
idę dokarmię świnie i do łożka , jutro znowu nerwica w robocie bo to SYF!
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
Bibelotka
Pamiętam jak pracowałam na Orlenie po 12 godzin. Już chyba były lepsze nocki. Trafiłam na taką stację, że 12 godzin nie dało się odejść od kasy. Non stop faktury i hot dogi. Dramat. Później nasz kierownik zmienił stację i było ok, ale za daleko bo w innym mieście. Teraz pracuję w domu i nigdy bym tego nie zmieniła na nic.
A świnki mają taki wypasio
też chcę!
A świnki mają taki wypasio
- Natasza
- Kontakt:
My mamy mniej wypłaty niż na orlenie, mamy tajemniczych klientów, jak dorbze obsłużysz to gratulujemy - zero kasy, jak źle to opieprzymy. a gdzie system motywacyjny ? oby już niedługo
a wy już kupiłyście prezenty?
Golasy https://www.youtube.com/watch?v=eOBLET2 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Atl9pb2 ... e=youtu.be
To będą nasze pierwsze święta, pierwsze święta Filipka, bo pierwsze spędził w zoologu sam
w malej klatce bez domku ale na pewno przeczuwał że nie długo ktoś go tak pokocha! i to byłam ja

Golasy https://www.youtube.com/watch?v=eOBLET2 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Atl9pb2 ... e=youtu.be
To będą nasze pierwsze święta, pierwsze święta Filipka, bo pierwsze spędził w zoologu sam

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
To świniak czy anakonda w przebraniu? 
- Natasza
- Kontakt:
Kochane życzymy Wam aby:
Dużo sianka prośki miały i łakociami się objadały,
Pamiętajmy ! na pietruszkach nie oszczędzamy!
By warchlaczki w zdrowiu dorastały i zawsze uśmiechnięte mordeczki miały,
a pod kołderką z Wami spały bo facetów dość już mamy!
Życzymy spełnienia świńskich marzeń! tych kudłatych i tych łysych

Dużo sianka prośki miały i łakociami się objadały,
Pamiętajmy ! na pietruszkach nie oszczędzamy!
By warchlaczki w zdrowiu dorastały i zawsze uśmiechnięte mordeczki miały,
a pod kołderką z Wami spały bo facetów dość już mamy!
Życzymy spełnienia świńskich marzeń! tych kudłatych i tych łysych

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ale cudne zdjęcia , sesja świateczna rewelacja , a zyczenia piekne
to Ja Wam Kochani tu w tym miejscu tez zyczę Wesołych Świąt
Radujmy się, zamiast smucić! Nic nie jest bez znaczenia, nic nie dzieje się tylko przez przypadek! Boże Narodzenie to czas zmian, cudów i nadziei, ale jeden jest warunek- NIE ZABIJAJMY RADOŚCI i potrzeby dzielenia się miłością. Gdy otworzysz szeroko swe serce i zaprosisz do szczęścia swych wrogów, świat Twój rozbłyśnie na nowo wszystkimi barwami!

to Ja Wam Kochani tu w tym miejscu tez zyczę Wesołych Świąt
Radujmy się, zamiast smucić! Nic nie jest bez znaczenia, nic nie dzieje się tylko przez przypadek! Boże Narodzenie to czas zmian, cudów i nadziei, ale jeden jest warunek- NIE ZABIJAJMY RADOŚCI i potrzeby dzielenia się miłością. Gdy otworzysz szeroko swe serce i zaprosisz do szczęścia swych wrogów, świat Twój rozbłyśnie na nowo wszystkimi barwami!

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018