Martuś, wybacz ale zdjęcia zwierzątek i widoków robisz ładniejsze niż raciczek
A tak poważnie, to nieciekawie wygląda... jakbyś miała uczulenie na sinice skoro koleżanka była dłużej w wodzie i nic jej nie jest
Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Inka, Lusia i Frugo
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
I dlatego nie robię zdjęć ludziom tylko zwierzakom
Hm myślicie, że sinice już kwitną? Nie za zimna woda? Jeżdżę dość często nad morze w różnych porach roku i coś takiego zdarzyło mi się pierwszy raz dlatego najbardziej pasowało mi to odkażanie
Hm myślicie, że sinice już kwitną? Nie za zimna woda? Jeżdżę dość często nad morze w różnych porach roku i coś takiego zdarzyło mi się pierwszy raz dlatego najbardziej pasowało mi to odkażanie
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ło matko! Faktycznie nieciekawie to wyglądało.. ciekawe skąd, czemu, od czego (po co, na co ). Mam nadzieję, że już wszystko ok.. Swoją drogą, nie zniechęciło mnie to od morza. może dlatego, że najbliższe plany wyjazdowe - za rok
Inka powiększa wejście, bo w planach ma powiększenie zadka, i chce, żeby się zmieścił
Inka powiększa wejście, bo w planach ma powiększenie zadka, i chce, żeby się zmieścił
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- martuś
- Kontakt:
Trochę mnie tu nie było. Dziewczyny zaczęły mi spadać z wagi Pewnie mniej smakołyków i zieleniny robi swoje bo miałam masakrę w pracy i całymi dniami mnie nie było więc biedne świnki były o samym sianie i wodzie
Muszę się z nimi umówić na badania. Lusia i tak ma cukier do skontrolowania i pewnie zwiększenia dawki leku (liczone miała jeszcze przy 700 g) no i dzisiaj Inka czymś takim zmusiła mnie do szybszego umówienia wizyty
Lusia wbrew pozorom nie lubi miziania
Uwielbiam jak świnki po ziewaniu nie chowają łapek
Muszę się z nimi umówić na badania. Lusia i tak ma cukier do skontrolowania i pewnie zwiększenia dawki leku (liczone miała jeszcze przy 700 g) no i dzisiaj Inka czymś takim zmusiła mnie do szybszego umówienia wizyty
Lusia wbrew pozorom nie lubi miziania
Uwielbiam jak świnki po ziewaniu nie chowają łapek
- martuś
- Kontakt:
Za 1,5 miesiąca jadę w góry!!!!!!!!!!
Dudki wylądowały W Polsce rzadkie ptaki a u mnie w zachodniopomorskim to już w ogóle wyjątki! Przylatują i żerują na łące na którą jeździmy z Frugiem
Żeremie bobra
Dudki wylądowały W Polsce rzadkie ptaki a u mnie w zachodniopomorskim to już w ogóle wyjątki! Przylatują i żerują na łące na którą jeździmy z Frugiem
Żeremie bobra
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Znowu przestały mi przychodzić powiadomienia o nowościach w wątkach, a że różne zawirowania miałam, to przestałam wchodzić na forum.
A więc :
- zdjęcia jak zwykle przepiękne i świneczek i przyrody
- za zdrówko wszystkich kciukamy
- jak nóżki?
- czyżbym widziała koszulki tatromaniaka?
A ja właśnie skończyłam układać mój ulubiony widok
A więc :
- zdjęcia jak zwykle przepiękne i świneczek i przyrody
- za zdrówko wszystkich kciukamy
- jak nóżki?
- czyżbym widziała koszulki tatromaniaka?
A ja właśnie skończyłam układać mój ulubiony widok
- martuś
- Kontakt:
Oczywiście, że Tatromaniaka Na puzzle też przyglądałam ale na razie nie miałabym ich gdzie powiesić. Przy kolejnym remoncie marzy mi się fototapeta z Gąsienicowej i moim ukochanym Kościelcem
Nogi już prawie ok. Tzn już wyleczone, zeszła z nich skóra jak po oparzeniu i zostały delikatnie ciemniejsze jakby były opalone.
Eh już nie mogę doczekać się wyjazdu. Nowe buty i plecak kupione (obie rzeczy rozwaliłam na ostatnim wyjeździe ), trasa zaplanowana ale chyba będę musiała skorygować pod kuzynkę która pierwszy raz jedzie w góry... Najważniejsze żeby pogoda dopisała!
Dziewczyny zapisane za 2 tygodnie. Krwi w sikach Inki już nie widzę ale obowiązkowo muszę to sprawdzić bo Nala też potrafiła dwa razy ukryć dorodne kamienie i nic nie pokazać
Wczorajsze fotki ze spaceru
Pierwszy raz widziałam u nas czarnego bociana!
Nogi już prawie ok. Tzn już wyleczone, zeszła z nich skóra jak po oparzeniu i zostały delikatnie ciemniejsze jakby były opalone.
Eh już nie mogę doczekać się wyjazdu. Nowe buty i plecak kupione (obie rzeczy rozwaliłam na ostatnim wyjeździe ), trasa zaplanowana ale chyba będę musiała skorygować pod kuzynkę która pierwszy raz jedzie w góry... Najważniejsze żeby pogoda dopisała!
Dziewczyny zapisane za 2 tygodnie. Krwi w sikach Inki już nie widzę ale obowiązkowo muszę to sprawdzić bo Nala też potrafiła dwa razy ukryć dorodne kamienie i nic nie pokazać
Wczorajsze fotki ze spaceru
Pierwszy raz widziałam u nas czarnego bociana!
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Ula, a to nie są czasem Dolomity? Widok znajomy, jeśli chodzi o puzzle. Fajnie wiedzieć, że na forum mamy układaczy Sama również dziobię sobie w klocuszkach Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
To mój ulubiony widok z Gliczarowa Górnego na Tatry Ponieważ mam podwójne, to jedne wystawię na następnym bazarku. U mnie w pokoju wygląda tak:Kropcia pisze:Ula, a to nie są czasem Dolomity? Widok znajomy, jeśli chodzi o puzzle. Fajnie wiedzieć, że na forum mamy układaczy Sama również dziobię sobie w klocuszkach Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia
To akurat puzzle 2000 z Doliną Pięciu Stawów Polskich, ale będę je wymieniać na 3000 , bo te które mam teraz są pożyczone od siostry.
()
Ps. Sorki Martuś za zaśmiecanie wątku. Już nie będę
- martuś
- Kontakt:
Ula nie zaśmiecasz Zdjęcia Tatr (nawet jeśli są w formie puzzli) mogę oglądać tak samo często jak zdjęcia świń