Pazurek nie jest naderwany (nic się nie rusza), bez problemu pozwoliła mi zbadać paluszek. Mam nadzieję, że krwiak szybko się wchłonie i nic nie będzie się działo
 Pazurek nie jest naderwany (nic się nie rusza), bez problemu pozwoliła mi zbadać paluszek. Mam nadzieję, że krwiak szybko się wchłonie i nic nie będzie się działo 
Moderator: pastuszek

. Frugo jaki zadowolony ze spaceru. Na mojej działce kwitną krokusy i żonkile.
. Frugo jaki zadowolony ze spaceru. Na mojej działce kwitną krokusy i żonkile.

Nie mam pojęciasosnowa pisze: Zastanawia mnie ta cukrzyca, czy świnki miewają typ A? Bo przecież typ B odpada przy takiej opiece i lekach.
 Nasza pani dr mówiła, że insuliny nie stosuje się u świnek bo i tak nie działa... Więc zostają nam tylko tabletki...
 Nasza pani dr mówiła, że insuliny nie stosuje się u świnek bo i tak nie działa... Więc zostają nam tylko tabletki...

). Były 3 - 2 się trzymały siebie a trzeci z boku ich obserwował
 ). Były 3 - 2 się trzymały siebie a trzeci z boku ich obserwował

Co ją wyprowadziłam do pokoju to znowu przybiegała do kuchni
 Co ją wyprowadziłam do pokoju to znowu przybiegała do kuchni