ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

lubię

Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Post autor: lubię »

Men in Black 8-) 8-) 8-) A ja właśnie muszę dokonać odwrotnego zakupu, bo u mnie same tiry i żadnego, żeby wygodnie przewieźć do weta 1 świnkę :roll: Ale najpierw rower...
odeta89

Post autor: odeta89 »

:shock: :shock: :shock: mieszkasz we Wro i nie masz roweru?!
ANYA

Post autor: ANYA »

Odeta mam identyczny transporter, tylko bialo-czarny :D
lubię

Nie mam. Nie lubię jeździć na rowerze i dopóki mogłam, starałam się go unikać. Ale już się nie da bo: 1. dzieci zdecydowanie lubią i za szybko już śmigają, żeby je pilnować per pedes i 2. działkę mam jakieś 4 km od domu i żeby ten dystans pokonać MPK potrzebuję na ogół... ok. 40 minut :laugh: Piechotą jest prawie to samo, ale mniej się weźmie ze sobą. No to rower :idontknow:
odeta89

Toż to kulturalny SKANDAL nie posiadać roweru we Wro, ale dobrze, że wracasz na stronę dobra :szczerbaty:
Jeśli chcesz miejski to polecam Kross Classico lll :love: jazda na tzw damę.
Wiatr we włosach, koszyk z trawą dla świń z przodu, Mati z boku, wtem tekst: Kochanie, cieszę się, że się relaksujesz i tak dzielnie jedziesz, ale joggingowcy mają szybsze tempo od nas" :rotfl:
lubię

Zamierzam nabyć dobrego, używanego i ciężkiego holendra, więc będzie jazda na wręcz Damę :102: Problem z nimi jest ten, że przymierzanie na szanowne 4 litery g... daje, bo wszystkie są straszliwie wygodne :twisted: Ale może dam radę wybrać wg parametrów technicznych :szczerbaty: i estetycznych, a właściwie - antyestetycznych, bo miło by było, gdyby wyglądem wzbudzał... politowanie :mrgreen:
odeta89

lubię pisze:... miło by było, gdyby wyglądem wzbudzał... politowanie :mrgreen:
:rotfl:
ja mam siodło jak tron. tylko mnie nogi zawsze po wycieczkach bolą, ale skoro nie mam mięśni to nie dziw :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

lubię pisze:... miło by było, gdyby wyglądem wzbudzał... politowanie :mrgreen:
Ha ha ha :rotfl: Żeby się złodziej nie połasił? :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Holendry są najlepsze, jedziesz jak królowa, a Twój kręgosłup szyjny jest Ci wdzięczny, bo nie robisz żółwika, czyli tej pozycji, która jest najczęściej uprawiana przy komputerze.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

porcella pisze:Holendry są najlepsze, jedziesz jak królowa, a Twój kręgosłup szyjny jest Ci wdzięczny, bo nie robisz żółwika, czyli tej pozycji, która jest najczęściej uprawiana przy komputerze.
Ja na tę pozycję mówię sęp. :)
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”