Ja już chyba nic do powiedzenia nie mam.. Zęby starłam na takich tematach.. No nic, Pani ode mnie kotki nie dostała i tyle..
loriain to jak ten kot Twojej mamy ma na imię..? Choć nie wskazuje na płeć to myślałam, że to kocur .
16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Kot nazywa sie Marzena, ale ze jest z typu niedotykalskich ( odpycha sie ze wstretem brana na rece i gryzie jak probujesz poglaskac) to wołamy na nia Marzydło
to jeszcze bachor, 8 miesiacy ma dopiero. A pierwszej rui dalej nie bylo
to jeszcze bachor, 8 miesiacy ma dopiero. A pierwszej rui dalej nie bylo
- Aussie.
- Kontakt:
Katiusha weź Ty mi powiedz bo już nie pierwszy raz mnie to zastanawia. Skąd Ty bierzesz te genialne emotikony ?
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Nie znam tej rasy praktycznie tz. nigdy corgiego nie miałam, Rasę znam z opisów, programów na temat ras psów czy stron hodowli. Podejrzewam, że moja miłość do nich wzięła się stąd że pierwszy pies z którym nawiązałam super relacje (kundel) był podobny z do corgiego. Z wyglądu i charakteru - do ludzi super, do innych psów trochę zadzior Później jak zobaczyłam corgiasy (wówczas nie miał pojęcia o tej rasie) zakochałam się w nich od pierwszego wejrzeniaAussie. pisze:Otóż tokatiusha pisze:Rottki to pewnie rottweilery
Chmurka to może inaczej, skoro nie znasz rasy to dlaczego właśnie corgi ?
Człowieka dzień nie było na forum a temat ruszył o 2 str
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
- Aussie.
- Kontakt:
O rany :O. To teraz się zacznie !
- Aussie.
- Kontakt:
No to z drugiej strony ja nie wyobrażam sobie wybrać dla siebie rasy znając ją tylko z internetu filmów i gazet...Chmurek pisze:
Nie znam tej rasy praktycznie tz. nigdy corgiego nie miałam, Rasę znam z opisów, programów na temat ras psów czy stron hodowli. Podejrzewam, że moja miłość do nich wzięła się stąd że pierwszy pies z którym nawiązałam super relacje (kundel) był podobny z do corgiego. Z wyglądu i charakteru - do ludzi super, do innych psów trochę zadzior Później jak zobaczyłam corgiasy (wówczas nie miał pojęcia o tej rasie) zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia
Człowieka dzień nie było na forum a temat ruszył o 2 str