To jest dobre pytanie w tej dyskusji - paczkomatem można przesyłać paczki do 25kg, rozmiar C jest już całkiem spory a kosztuje 13 zł.plachimki pisze:A propos dostawy- czy możliwe jest doręczanie do paczkomatów Inpost?
Sklep Hipcio
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sklep Hipcio
Niestety, w tym momencie paczkomatów jeszcze nie przewidujemy. W przyszłości na pewno się pojawią, ale dopiero w przyszłości.
Jak wspominałem wcześniej, jesteśmy na dobrej drodze, aby cenę przesyłki kurierskiej obniżyć, mamy nadzieję, że może za miesiąc, najwyżej dwa, cena przesyłek spadnie. Ale to już czas pokaże
Jak wspominałem wcześniej, jesteśmy na dobrej drodze, aby cenę przesyłki kurierskiej obniżyć, mamy nadzieję, że może za miesiąc, najwyżej dwa, cena przesyłek spadnie. Ale to już czas pokaże

To w sumie nie chodzi tylko o koszty, ale o wygodę w odbiorze. Kurier niestety bywa w godzinach, kiedy jesteśmy w pracy, a z paczkomatu można sobie spokojnie odebrać w dogodnym momencie.
za takie dodatki to zrobię również 2000 zamówienieodeta89 pisze:nie powiem, kto właśnie dokonał zamówienia nr 1000![]()

Szybkość realizacji powalająca
Wczoraj o 22 robię zakupy i przelew, potwierdzenia wydrukować nie mogę, bo bank sobie zrobił przerwę techniczną, a dziś o 20 zakupy leżą u mnie
Do tego dostarczone z takim firmowym bajerem: siedzi klientka w domu, patrzy na zegarek, mówi "Hmm, zakupy powinny już być...", a na trzeciej kropce "DING-DONG!" 

To prawda, szybciej nikt nie wysyła
!
Ma się wrażenie, że Hipcio znajduje się drzwi obok.

Ma się wrażenie, że Hipcio znajduje się drzwi obok.

Staramy się by wysyłka wyszła możliwie jak najszybciej
Zależy to od kilku czynników.
A z innych dobrych wieści:
Zwierzęciem na kolejny cykl promocji jest:
ŚWINKA MORSKA!!!
Czas promocji: 19 Grudzień 2014r. - 1 Stycznia 2015
Więcej na: http://hipcio.sklep.pl/kategoria/cykl-promocji

A z innych dobrych wieści:
Zwierzęciem na kolejny cykl promocji jest:
ŚWINKA MORSKA!!!

Czas promocji: 19 Grudzień 2014r. - 1 Stycznia 2015