Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
lubię

Re: Sklep Hipcio

Post autor: lubię »

plachimki pisze:A propos dostawy- czy możliwe jest doręczanie do paczkomatów Inpost?
To jest dobre pytanie w tej dyskusji - paczkomatem można przesyłać paczki do 25kg, rozmiar C jest już całkiem spory a kosztuje 13 zł.
elido

Post autor: elido »

Niestety, w tym momencie paczkomatów jeszcze nie przewidujemy. W przyszłości na pewno się pojawią, ale dopiero w przyszłości.

Jak wspominałem wcześniej, jesteśmy na dobrej drodze, aby cenę przesyłki kurierskiej obniżyć, mamy nadzieję, że może za miesiąc, najwyżej dwa, cena przesyłek spadnie. Ale to już czas pokaże :)
plachimki

Post autor: plachimki »

To w sumie nie chodzi tylko o koszty, ale o wygodę w odbiorze. Kurier niestety bywa w godzinach, kiedy jesteśmy w pracy, a z paczkomatu można sobie spokojnie odebrać w dogodnym momencie.
odeta89

Post autor: odeta89 »

odeta89 pisze:nie powiem, kto właśnie dokonał zamówienia nr 1000 8-) :szczerbaty:
za takie dodatki to zrobię również 2000 zamówienie :jupi: dzięki! a właściwie świnie dziękują :szczerbaty:
boe22

Post autor: boe22 »

A cóż tam otrzymały prosiaki? :102:
odeta89

Post autor: odeta89 »

świńskie delicje :szczerbaty:
lubię

Post autor: lubię »

Szybkość realizacji powalająca :!: Wczoraj o 22 robię zakupy i przelew, potwierdzenia wydrukować nie mogę, bo bank sobie zrobił przerwę techniczną, a dziś o 20 zakupy leżą u mnie :shock: Do tego dostarczone z takim firmowym bajerem: siedzi klientka w domu, patrzy na zegarek, mówi "Hmm, zakupy powinny już być...", a na trzeciej kropce "DING-DONG!" :laugh:
boe22

Post autor: boe22 »

To prawda, szybciej nikt nie wysyła :lol: !
Ma się wrażenie, że Hipcio znajduje się drzwi obok. :lol:
elido

Post autor: elido »

Staramy się by wysyłka wyszła możliwie jak najszybciej :-) Zależy to od kilku czynników. :D

A z innych dobrych wieści:

Zwierzęciem na kolejny cykl promocji jest:
ŚWINKA MORSKA!!! :szczerbaty:
Czas promocji: 19 Grudzień 2014r. - 1 Stycznia 2015

Więcej na: http://hipcio.sklep.pl/kategoria/cykl-promocji
JaAnia

Post autor: JaAnia »

Ja również jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówień.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”