Taaa byłby pierwszym kotem reklamującym jedzenie dla świnek albo owiesInez pisze: Robimy kampanię: Frugo na bilboardy
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
paprykarz
A moja upośledzona Ginger do reklamy siana i sieczki bo wyżera świnkom 
- Dzima
- Kontakt:
Od razu możecie wejść w spółkę "Wynajem kotów do reklam-sprzedadzą wszystko wszystkim"
Bo jak to mówił Rysio z "Czas surferów"; "Nie ma rzeczy, których nie potrzebujemy tylko potrzeby, których jeszcze nie odkryliśmy"

Bo jak to mówił Rysio z "Czas surferów"; "Nie ma rzeczy, których nie potrzebujemy tylko potrzeby, których jeszcze nie odkryliśmy"
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Katrin86
mam ten film gdzieś na płycieDzima pisze:Od razu możecie wejść w spółkę "Wynajem kotów do reklam-sprzedadzą wszystko wszystkim"![]()
![]()
![]()
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tydzień temu zauważyłam, że Nala jakby gorzej jadła, częściej się krztusiła (kaszlała?) i delikatnie jej świszczał oddech. U mnie już pojawiły się czarne myśli, że zapalenie płuc itd. Zwiększyłam wit.C, podałam Scanomune i z sercem na ramieniu postawiłam Nalę na wagę (obawiałam się, że dużo schudła) a tam waga wskazała 1334g
Masakra....ponad 30g więcej niż ostatnio...po kilku dniach przestała kaszleć i świszczeć a ja zarządziłam im delikatną dietkę (w czasie "choroby" Nali trochę za dużo smakołyków im dawałam
)
Oto co Frugo myśli o Waszych pomysłach

Cudak sam wlazł pod legowisko i tak łaził po pokoju

Niskokaloryczne pyszności na Dzień Kobiet

Nutka zawsze musi się wybrudzić

Języczek

Spacerowo

Oto co Frugo myśli o Waszych pomysłach

Cudak sam wlazł pod legowisko i tak łaził po pokoju

Niskokaloryczne pyszności na Dzień Kobiet
Nutka zawsze musi się wybrudzić
Języczek
Spacerowo
- Dzima
- Kontakt:
Mam tylko jeden komentarz: ale bym sobie zjadła arbuza

Pyrka
Za TM
Za TM
-
ProsiaczkoLub
Ale super! A powiedz nie boisz się, że kot poczuje instynkt i będzie się źle czuł w czterech ścianach potem?
Spacerowo
![]()
Ja właśnie tego się obawiam, dlatego swoich nie wyprowadzam na spacery, chociaż czasem bym chciała - to by dla nich było na pewno mega urozmaicenie =)
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dla niego to jest lepsze rozwiązanie niż siedzenie cały czas w domu. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby mu nie pokazać podwórka, ogrodu czy lasu... Fakt, że jak nie mamy czasu jechać z nim do lasu to siedzi pod drzwiami i miauczy. Ale wystarczy wziąć go na chwilę na balkon i się uspokaja
Mam nadzieję, że dobrze mu u nas