Moderator: pastuszek
nie, nieCynthia pisze:Borys, kleymore ma chyba baby u siebie, nie? Wystarczy kastracja i harem
A myslalam, ze te panny sa Klaymore mamyanuleczka pisze:nie, nieCynthia pisze:Borys, kleymore ma chyba baby u siebie, nie? Wystarczy kastracja i haremdziewczyny są moje, ona z nimi nie ma kontaktu. Jedynie co może robić to zdjęcia
Ja dziewczynek nie oddam .
bo anuleczka to moja mamaANYA pisze:A myslalam, ze te panny sa Klaymore mamyanuleczka pisze:nie, nieCynthia pisze:Borys, kleymore ma chyba baby u siebie, nie? Wystarczy kastracja i haremdziewczyny są moje, ona z nimi nie ma kontaktu. Jedynie co może robić to zdjęcia
Ja dziewczynek nie oddam .i ze mieszka w domku, wiec jedne swinki sa u gory a drugie na dole.
Jak na razie to ja zbieram i leczę, a żadnego jeszcze nie oddałam (przez całe swoje życie)Casia pisze:nie wiem co myslec Kleymore ale za jakiś czas takie numery (być może tymczasowe) może odstawić inny Swinek bo cos/ktoś mu nie podpasuje i co znowu oddasz.. [...]
ps . Pamietasz jaka byłas oburzoa jak GDS chciała oddac Chrumsona? Skad wiesz w jakie naprawdę rece trafi Alf?
Pisałam już, ja nie dotykam świnek mamy, ona nie dotyka świnek moich. Poza tym, Alf zachowuje się tak od przyjścia do mnie, a jak wiadomo samiczki moja mama ma od niedawna.odeta89 pisze:to, że świnki się nie widzą to nie znaczy, że nie przenosi się zapachu. wystarczy, że któraś z Was weźmie najpierw dziewczynkę przytuli, później chłopaka, to zapach się przenosi, chłopak pachnie dziewczyną i awantura gotowa