Jestem zadowolona

Moderator: Pulpecja
Na początku zapach jest intensywny (w opakowaniu i zaraz po przełożeniu) jednak dosyć szybko wietrzeje. Konopna nie pyli wcale, nie ma osadu na ściankach kuwety. Stosuję ją u chomików, które robią w niej korytarze. Ich futerko nigdy nie jest z pyłu.lubię pisze:No wygląda super. Pewnie i pachnie fajnie? A jak jest z pyleniem i hmm... pojemnością, masz już jakieś doświadczenia, czy to pierwszy raz?
Mam to cappucino od nich i wydajnościowo w miarę ok, ale wydaje mi się że za dużo pyłu zostawiają, po pinio tak nie miałam a tu jest tego tyle że aż w dry bed mi się wbija :/Kosmus pisze:ja ze swojej strony mogę polecić pellet z firmy Tuptuś. Koszt jest stosunkowo niewielki a wydajność całkiem spoko![]()
Na allegro za 40 zł można kupić 70litrów, co przekłada się na 30kg, więc kurier nie jest zadowolony gdy musi to wnosić na 4 piętro.
Pachnie trochę jak płyty meblowe, ale bardzo ładnie chłonie wszelkie płyny.
Do wyboru są dwie wersje gold i cappuccino różnica w cenie to jakieś 8 złotych na korzyść cappuccino
Trochę dziwna sprawa z tym pyleniem, bo my używamy go prawie od roku i tego nie zauważyliśmy. Opcje są dwie:madzia0902 pisze:Mam to cappucino od nich i wydajnościowo w miarę ok, ale wydaje mi się że za dużo pyłu zostawiają, po pinio tak nie miałam a tu jest tego tyle że aż w dry bed mi się wbija :/Kosmus pisze:...