Ale obiecuje ze bedzie ich duzo i wyjatkowo ladne bo wykradlam aparat tacie
 Ale obiecuje ze bedzie ich duzo i wyjatkowo ladne bo wykradlam aparat tacie   nakrecilam tez filmik, jak korzystac to na calego
  nakrecilam tez filmik, jak korzystac to na calego 
Moderator: pastuszek
 Ale obiecuje ze bedzie ich duzo i wyjatkowo ladne bo wykradlam aparat tacie
 Ale obiecuje ze bedzie ich duzo i wyjatkowo ladne bo wykradlam aparat tacie   nakrecilam tez filmik, jak korzystac to na calego
  nakrecilam tez filmik, jak korzystac to na calego 

To uwielbiam, mizianie pod pyszczkiem
 To uwielbiam, mizianie pod pyszczkiem

Postaram się więcej ale nie obiecuję. Filmik później wkleję.
 Postaram się więcej ale nie obiecuję. Filmik później wkleję.  
 Moi chłopcy przesyłają dużo
 Moi chłopcy przesyłają dużo  
 Chyba większość świnek uwielbia mizianie pod pyszczkiem
 Chyba większość świnek uwielbia mizianie pod pyszczkiem  

Sama zbierałaś i suszyłaś?
 Sama zbierałaś i suszyłaś? 
 Mam jeszcze worek tego
 Mam jeszcze worek tego   To są pozostałości po tym co miałam sprzedać i co ocalało po remoncie.
 To są pozostałości po tym co miałam sprzedać i co ocalało po remoncie.
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaMoje też nie przepadają ale są zmuszone do jedzenia ichDzima pisze:A moja nie chce jeść suszek
 Przecież ich nie wyrzucę.
 Przecież ich nie wyrzucę. 
  i zapasy też ciekawe
 i zapasy też ciekawe  za późno trafiłam na forum i nie mam swoich ale od przyszłego roku też będę suszyć bo z torbami pójdę
 za późno trafiłam na forum i nie mam swoich ale od przyszłego roku też będę suszyć bo z torbami pójdę  jedyne na co się załapały to trawnik wysiany w kuwecie (nowej oczywiście!) Szybko rośnie trawka i świnki szczęśliwe
  jedyne na co się załapały to trawnik wysiany w kuwecie (nowej oczywiście!) Szybko rośnie trawka i świnki szczęśliwe