Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)
Tylko nie zapomnij potem uczesać Balbinę
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Biję się w pierś, ze tak jakoś późno do Was zajrzałam, jak człowiek nowy na forum , to oczopląsu dostaje . Obiecuję wpadać często i regularnie, aby sobie kluseczki popodziwiaćbalbinkowo pisze:Dzima
tosiulek2014 miło nam że zawitałaś Moje dziewczyny dorodne, utyte... yyy tzn. dobrze odchowane, nie to co ta twoja kruszynka... pracuj nad nim to też będzie taki urodziwy jak te moje 2 prosinki Dziękujemy za komplementy i pozdrawiamy!!!
No i panienki już wykąpane... czyściutkie i pachnące
Jest i fotorelacja z tego wydarzenia:
Przygotowania...
Dziewczyny idą na kąpanko...
I już w wodzie.
Ale te wielkie oczęta mówiły cały czas "Duża wyciągnij nas stąd"...
I już po... moje kokoniki
Zmokła kurka Balbi.
Zmokła kurka Fiona.
I już czyściutkie i suchutkie
Dzima jak pewnie zauważyłaś czyrokez Balbi udało się odtworzyć w najdrobniejszych szczegółach
Jest i fotorelacja z tego wydarzenia:
Przygotowania...
Dziewczyny idą na kąpanko...
I już w wodzie.
Ale te wielkie oczęta mówiły cały czas "Duża wyciągnij nas stąd"...
I już po... moje kokoniki
Zmokła kurka Balbi.
Zmokła kurka Fiona.
I już czyściutkie i suchutkie
Dzima jak pewnie zauważyłaś czyrokez Balbi udało się odtworzyć w najdrobniejszych szczegółach
- Dzima
- Kontakt:
He he he to rewelacyjnie pewnie uczy się układania fryzury od Pinkiego elki_w
Pyrka
Hahaha... coś w tym jest... przyjrzałam się teraz dokładnie Pinkiemu (a mówiłam Eli, że byłam za Mózgiem - fajnie by się komponowali Pinki i Mózg ) Ale, ale, bo zboczyłam z tematu. Więc przyjrzałam się Pinkiemu i rzeczywiście Balbi się chyba u niego szkoliła w układaniu tego swojego czyrokeza, no takie same rozczochrańce
Edit.: To jeszcze kilka fotek wielkiej powspólnokąpielowej miłości
Edit.: To jeszcze kilka fotek wielkiej powspólnokąpielowej miłości
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki - pierwsza wspólna ką
Boze kapiesz swinki w zlewie? nie wyskocza? Mi Ryan prawie z wanny wyskoczyl, podrapal,pogryzl itp dodam, ze wanna normalnych rozmiwrow a nie dla lalek.
Ja zawsze poszkodowana jestem jak kapie Ryana a Ty niesiesz sobie dwie swinki naraz i kapiesz razem i to w zlewie
Niezle. A w ogole to co tu taka cisza? Znalazlam Cie na 2 czy 3 stronie. Nie pamietam bo za dlugo szukalam.
Ja zawsze poszkodowana jestem jak kapie Ryana a Ty niesiesz sobie dwie swinki naraz i kapiesz razem i to w zlewie
Niezle. A w ogole to co tu taka cisza? Znalazlam Cie na 2 czy 3 stronie. Nie pamietam bo za dlugo szukalam.
Ano w zlewie
Wanny nie posiadam, to tak sobie myślę, jak się mam wyginać nad brodzikiem to wygodniej mi w zlewie będzie i już
O dziwno, pomimo że to była nasza (a raczej ich) pierwsza kąpiel, dziewczyny wykazały się głęboko zakorzenionymi wychowaniem i elegancją i ani nie pisnęły w wodzie, czy przy suszeniu.
Hmm... no jakoś tak spadło nam się na którąś tam stronę Bo ostatnio to częściej bywam u innych niż u siebie na wątku Ale obiecuję się poprawić...
Wanny nie posiadam, to tak sobie myślę, jak się mam wyginać nad brodzikiem to wygodniej mi w zlewie będzie i już
O dziwno, pomimo że to była nasza (a raczej ich) pierwsza kąpiel, dziewczyny wykazały się głęboko zakorzenionymi wychowaniem i elegancją i ani nie pisnęły w wodzie, czy przy suszeniu.
Hmm... no jakoś tak spadło nam się na którąś tam stronę Bo ostatnio to częściej bywam u innych niż u siebie na wątku Ale obiecuję się poprawić...
To sie lepiej popraw bo modelki sie obraza. Tak z mojego doswiadczenia dodam tylko zebys dobrze wyplukala dziewczyny w kapieli bo beda sie drapac.
- Dzima
- Kontakt:
Anya jaka zdziwiona Tylko ty masz świnki z ADHDANYA pisze:Boze kapiesz swinki w zlewie? nie wyskocza? Mi Ryan prawie z wanny wyskoczyl, podrapal,pogryzl itp dodam, ze wanna normalnych rozmiwrow a nie dla lalek.
Pyrka
Starałam się wypłukać cały szampon, ale chyba rzeczywiście coś zostało na skórze bo Fiona miała potem drapawkę, a ja myślałam o co chodzi? czyściutka, wykąpana i drapie się? Ale po pół dnia na szczęście jej przeszło. Następnym razem lepiej się sprawię, będę już w końcu doświadczoną Panią BasenowąANYA pisze:To sie lepiej popraw bo modelki sie obraza. Tak z mojego doswiadczenia dodam tylko zebys dobrze wyplukala dziewczyny w kapieli bo beda sie drapac.
A właśnie, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak dbać o gruczoł łojowy u świnko-dziewczynki? Mam u Balbi z tym problem. Myślałam że jak ją wykąpię to będzie ok. ale problem dalej jest... wydzielina, posklejana sierść... co robić?