Toffi & Duduś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
maleńka

Re: Sześć świń i ani jednej więcej. Zabrzańskie zoo ;)

Post autor: maleńka »

kleymore pisze: Aishka nasmarowana :lol:

Obrazek

Wygląda jakby miała brązową koszulkę i czarne spodenki :love: Cudne stadko, mi się marzy taki sześcioświń :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

kleymore pisze:
"Mamo, nas****ś mi do miski" :roll:

Obrazek
a tam od razu "nas****ś".. witaminki dodałam żebyś rosła duża i zdrowa :szczerbaty:

Dzielny Alvinek :buzki: Trzymamy nadal kciuki :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Mała to cwana bestia, wszystko podpatruje od Agatki :D Jak zobaczyła, że Agatka się myje to teraz nic innego nie robi tylko siedzi i się pucuje :laugh: Agacia zjadła bobka - mała spróbowała swojego, a potem mamusi :laugh:

Dzisiaj drugi dzień, jak Alvinowe prącie jest tam gdzie powinno! Mam naukę do egzaminu, ale postaram się wieczorem, albo jutro porobić mu zdjęcia :roll:

Faktycznie jak tak teraz patrzę na małą to wygląda, jakby była w kubraczku :lol:
maleńka

Post autor: maleńka »

Ale z drugiej strony już się ubrała inaczej :lol: nie umiała się zdecydować pewnie :szczerbaty:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

maleńka pisze:Ale z drugiej strony już się ubrała inaczej :lol: nie umiała się zdecydować pewnie :szczerbaty:

dobre :lol:
kleymore
Kontakt:

Świneczki się wylegują :roll:
Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, 12:14 przez kleymore, łącznie zmieniany 1 raz.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

mam nadzieję,że po zdanych egzaminach poświęcisz więcej uwagi na :photo: swoich i moich świnek. :ok: :buzki: :D
kleymore
Kontakt:

Obrazek
Obrazek

A kuku! :roll:
Obrazek
kleymore
Kontakt:

Mamy dobre nowiny. Dzisiaj mija tydzień jak Alvinek jest u mnie. Jego samopoczucie polepszyło się, nadal smarujemy i podajemy to, co zalecił weterynarz. Za moment kolejna dzienna dawka. Boby już ogromne, śliskie i kształtne. Alvinek wcina wszystko, co mu się da. Nie lubi jedynie ogórka, ale za to uwielbia marchew i jabłko, nimi nigdy nie gardzi.

Co najlepsze, Alvinowski penis nie wypada, jest na swoim miejscu i nie wygląda na to, aby miał robić bunt. Nadal smaruję.

Łapka, łapka, łapka - Alvinek przestał/je kuleć, albo skutecznie się ukrywa. A co równie istotne - Alvin stoi na łapce i używa jej.

Dzisiaj odbyło się świńskie posiedzenie, Alf vs Alvin. Z racji tego, że Duda i Albert mają serdecznie gdzieś nowego kolegę, postaram się jakoś przekonać Alfa do Alviego (Alf jest typem dominanta, adoratora, grzechotnika gruchacza :lol: )

Tak też chłopcy spali sobie na łóżku spokojnie. Alvin próbował się schować we włosy Alfa, a Alf mu tatusiował i tak ładnie płaszczył się oczywiście pogruchując, jak to na Alfa przystało ;) Mój pan i władca lew strasznie się zmienił, kiedyś przy łączeniu zachowywał się, jakby nigdy na oczy drugiego osobnika nie widział (pewnie tak było). Teraz niby nie zwraca uwagi, ale jednak czasem sobie pomacha tyłeczkiem z radości.

Obrazek

ObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”