Kubuś<3[*] Elmuś<3[*]Filipek[*]Gucio[*]Hipcio[*] moje Słoneczka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Kubuś <3 [*] Elmuś [*] i Filipek <3 moje Słoneczka
Trzymaj się Beth
, często tu do Was zagladałam, żeby sprawdzić jak on się czuje, tak bardzo mi przykro 

- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Dziękuję Wam kochane. Bardzo za nim tęsknię. To taka dziura, która na zawsze zostanie w sercu. Nadal mam odruchy by sprawdzić co zjadł, ile zjadł, podetknąć jakiś smakołyk pod pysio, zważyć go, podać leki, nie spać zbyt długo by śniadanie się nie opóźniło i pierwsze co to pędzić przygotować dla niego posiłek a potem dopiero myśleć o czymś innym. Pewnie jeszcze sporo czasu będę mieć takie odruchy.
Wkurza mnie fakt, że udało nam się opanować tę cholerna białaczkę, nerki utrzymywały się na dobrym poziomie i gdyby nie ten guz to jeszcze spokojnie mógłby z nami być, niestety od sylwestra kiedy dostał biegunki wszystko toczyło się lawinowo.
A ja i tak jestem wdzięczna za ten rok, który udało nam się ukraść przeznaczeniu. W życiu nie widziałam tak dzielnego pacjenta i nawiasem mówiąc takiego lekomana jakim był Elmo. Skubany wyrywał strzykawkę z ręki i wiedział, że mają być trzy i podrzucał łebkiem aż nie dostał całej dawki.
Filipek jest zdezorientowany jak to bywa w takich sytuacjach, tym bardziej, że chłopcy byli mocno zżyci. Uwielbiałam patrzeć jak śpią przytuleni, albo jak Fifi wylizuje Elma a ten znosi to ze spokojem. to był wyjątkowy team.
Wkurza mnie fakt, że udało nam się opanować tę cholerna białaczkę, nerki utrzymywały się na dobrym poziomie i gdyby nie ten guz to jeszcze spokojnie mógłby z nami być, niestety od sylwestra kiedy dostał biegunki wszystko toczyło się lawinowo.
A ja i tak jestem wdzięczna za ten rok, który udało nam się ukraść przeznaczeniu. W życiu nie widziałam tak dzielnego pacjenta i nawiasem mówiąc takiego lekomana jakim był Elmo. Skubany wyrywał strzykawkę z ręki i wiedział, że mają być trzy i podrzucał łebkiem aż nie dostał całej dawki.
Filipek jest zdezorientowany jak to bywa w takich sytuacjach, tym bardziej, że chłopcy byli mocno zżyci. Uwielbiałam patrzeć jak śpią przytuleni, albo jak Fifi wylizuje Elma a ten znosi to ze spokojem. to był wyjątkowy team.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Boże, jak to? Elmuś?!
najcudowniejsze słoneczko, nie mogę w to uwierzyć 

Ziemniaczek za TM?
Nie wierzę
Nie wierzę

- Beth
- Kontakt:
Niestety moje maleństwo za TM : ( i to już tydzień bez niego :C
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Niestety czas tak szybko płynie, trzymaj się 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Straszne to wszystko
Trzymajcie się
Myślicie o koledze dla Filipka?

Myślicie o koledze dla Filipka?

Wszystko się ułoży, a jego pamięć na zawsze pozostanie z Wami. My nawet wczoraj rozmawialiśmy o Klaudiuszku, a ile to już czasu...
- Beth
- Kontakt:
Niestety czas ucieka zbyt szybko
Muszę obfocić Filipka i wrzucić tutaj tego mojego przystojniaka
Muszę obfocić Filipka i wrzucić tutaj tego mojego przystojniaka