Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: Harvejowa »

Przytulaj, przytulaj ;) jak będzie Ci potrzeba dobrej herbatki w babskim gronie to zapraszam na ligotę ;)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

U mnie mój tata stwierdził ostatnio, że Bobi to chomik :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jakieś przerośnięte myszy masz :laugh: Dobrze, że Pieszczoch już nie jest sam to chociaż się nie nudzi jak Was nie ma :pocieszacz:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ufff!!! Ogłaszam koniec nadgodzin na ten miesiąc! :) Nadrobiłam czytanie forum!

martuśtakie mi te myszki urosły, co zrobić :think: Też się cieszę, że Pieszczoch ma kolegę i nie jest już sam. Mój TŻ pracuje na zmiany więc czasem jest tak, że się mijamy i świnki są prawie cały dzień z kimś, tylko... znów my się nie widujemy... takie życie, takie czasy :(

Harvejowa dziękuję za zaproszenie! Chętnie skorzystam. Musimy znaleźć dogodny termin!

Moje chłopaki chyba cieszą się, że byłam dziś prawie cały dzień w domu. Mają znów porządek, do tego akurat przyczynił się mój TŻ, zostały wymiziane, mają nową porcję warzyw i owoców ze sklepu, no i bazylia nowa też stoi na oknie :) Kocham tych moich chłopców. Dziś mój TŻ trochę się na nich zdenerwował bo zasikali parkiet, ale potem było "Patrz, patrz co oni robią, ale są śmieszni. Lubię ich" :) Ale a propos sikania to zdarzył się cud! Wzięliśmy ich na chwilę na łóżko rano i Alvin nie zsikał się na pościel! Pierwszy raz! Długi czas nie byli na łóżku, żeby właśnie tego nie robił, ale postanowiłam zaryzykować i się udało.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:D myśl intensywnie nad terminem :D przyszły tydzień ma skomplikowany ale później 8-)
To widzę, że Twój TŻ by się z moim dogadał ;d chociaż mój jest na etapie bzika na punkcie harvistka.
Ja zawsze na łóżko biorę kawałek ceraty, na to ich kocyk i mogą sikać do woli ;d W JYSK-u jest metr ceraty za 10zł staracza na.....kupiłam 3 mc temu i nic jej nie jest ;d
Assia_B

Właśnie przy Pieszczoszku nie mieliśmy problemu z sikaniem.. Braliśmy go na łóżko, biegał po pościeli, głaskaliśmy go, a on jak chciał siku to dawał znać i zanosiliśmy go do klatki... Alvinek po prostu sika :P

To w takim razie zgadamy się jakoś pod koniec następnego tygodnia :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja zawsze dla bezpieczeństwa kładę na łózko kocyk tak na wszelki wypadek :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

U mnie dopóki Nala była sama to nie sikała i potrafiła baaardzo długo wytrzymać ale jak przyjechała Nutka to Nali odwidziało się być czystą świneczką :idontknow: A Nutka dość szybko podłapała od koleżanki, że można sikać tam gdzie się stoi lub leży :glowawmur: Oczywiście ja jedna gdzies nasika to zaraz przychodzi druga i sika w to samo miejsce bo to JEJ zapach ma być na wierzchu :roll:
Obrazek
Assia_B

Ja też początkowo dawałam kocyk, ale to w sumie na niewiele się zdawało, bo często przesiąkało, tyle, że osad zostawał na kocu.. Dzisiaj chłopaki siedziały chwilę na kanapie i znów obyło się bez sikania, więc mam nadzieję, że idziemy w dobrą stronę... No chyba, że chłopaki chciały mi zrobić przyjemność po ciężkim tygodniu :szczerbaty:

Mam coś dla Was :D Zdjęcia z dzisiejszego kolankowania :)

No dobra, chwilę możemy poleżeć razem!
Obrazek

Obrazek

Ale ze mnie uśmiechnięty prosiaczek
Obrazek

No dobra Alvin, wracamy do normalnych relacji, ja na kolankach mojej Dużej, ty ewentualnie obok :P
Obrazek

Dawno nas nie było na kanapie...
Obrazek

Akuku
Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy!
ANYA

Post autor: ANYA »

Niesamowita fota. Tez chcialabym zeby moje chociaz przez chwilke na kolanach tak lezeli.

Ale ze mnie uśmiechnięty prosiaczek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”