A może jeszcze trzeźwiejepaprykarz pisze:Albo padła biedna po robocie albo opija spóźnione urodziny.
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]
-
paprykarz
Jak bym zobaczyła Martę pijaną to sama bym się chyba ze zdziwienia "skuła" 
-
Anulka1602
I wtedy obie byście zaginęły i trzeźwiały a my z Boe i Dzimą byśmy się zaopiekowały waszymi wątkami

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak trzeźwieje? Dopiero zaczęłaAnulka1602 pisze:A może jeszcze trzeźwiejepaprykarz pisze:Albo padła biedna po robocie albo opija spóźnione urodziny.-oby,oby....
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
boe22
?
No coś na 'p' robić musi!
Ja tam całe życie boję się ludzi, którzy nic na 'p' nie robią! To niezdrowo!
Cholera
- mi już przez Was też wyobraźnia zaczęła szaleć!
Martuś- odezwij się, bo w psychozę popadniemy!
No coś na 'p' robić musi!
Ja tam całe życie boję się ludzi, którzy nic na 'p' nie robią! To niezdrowo!
Cholera
Martuś- odezwij się, bo w psychozę popadniemy!
-
boe22
No nas to tylko gdzieś wpuścić naprawdę! Mistrzynie off'u!Anulka1602 pisze:I wtedy obie byście zaginęły i trzeźwiały a my z Boe i Dzimą byśmy się zaopiekowały waszymi wątkami
![]()
![]()
-
Anulka1602
Jak trzeźwieje? Dopiero zaczęłaDzima pisze:Anulka1602 pisze:A może jeszcze trzeźwiejepaprykarz pisze:Albo padła biedna po robocie albo opija spóźnione urodziny.-oby,oby....
-
paprykarz
Nie krępujcie się. Zapraszam do mnie na wątek, bo tam odłogiem leży i mchem porastaboe22 pisze:No nas to tylko gdzieś wpuścić naprawdę! Mistrzynie off'u!Anulka1602 pisze:I wtedy obie byście zaginęły i trzeźwiały a my z Boe i Dzimą byśmy się zaopiekowały waszymi wątkami
![]()
![]()
Może w tym Złocieńcu neta wyłączyli albo co się zepsuło na ulicy Kreta hehe Sorki Martuś
-
boe22
Też mnie korci, ale teraz. No ale po chamsku nie będę w nocy ludzi maltretować, bo się okaże, że śpi i będzie wstyd!paprykarz pisze:Jutro o 8 rano jej smsa zaserwuję chyba.
Niech się odezwie, albo Ty daj znać, czy wszystko ok