Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

Juz chcialam filipa zabic :angry:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

A teraz cisza jak makiem zasiał...Filip to NOCNY ŁOWCA DZIEWIC :shock:
u psychiatry powiedziałam że mam 6 świnko-dzieci , 2 psy i dwie jaszczurki bo pytała czy mam dzieci :lol: mina Pani doktor bezcenna :102: ale chyba nie wpisała mi tego do kartoteki :ups:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Filip się w końcu zmęczył 8-) Kawaler pewnie teraz odpoczywa, żeby wieczorem iść na panienki, a nóż może jakąś dzisiaj wyrwie :lol:
Ostatnio zmieniony 25 lis 2014, 18:59 przez anuleczka, łącznie zmieniany 1 raz.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Natasza pisze:...u psychiatry powiedziałam że mam 6 świnko-dzieci , 2 psy i dwie jaszczurki bo pytała czy mam dzieci:lol: mina Pani doktor bezcenna:102: ale chyba nie wpisała mi tego do kartoteki:ups:
O nieeee, miałaś nic nie mówić :oops: Bo zwykli ludzie nigdy tego nie zrozumieją, a zwłaszcza psychiatrzy :nie_powiem:
Masz szczęście że nie zapisała sobie tego :lol: a na marginesie masz pewnie "do obserwacji" :laugh:
A Fi co taki rozbuchany? Harem cały ma to sobie używa ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Rozbuchany tylko szkoda mi dziewczyn bo je przegania grucha kreci tylkiem a one sie zloszcza i dra .. :angry:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Rozbuchany tylko szkoda mi dziewczyn bo je przegania grucha kreci tylkiem a one sie zloszcza i dra .. :angry:
o jejku... mam nadzieję, że się wreszcie znudzi tym ganianiem... a u mnie od rana spokój. Dziewczynom rujki się pokończyły i leżą i odpoczywają. Jak dla mnie to te rujki powinny być co pół roku 8-)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

A to lowelas z Filipka :D Co prawda jajek nie ma ale chyba z tego co piszesz popęd pozostał :D mam nadzieje, że jednak nieco się uspokoi :fingerscrossed: :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Oby bo już nie jest moim słodkim ptysiem tylko niewyżytą świnią :szczerbaty:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Czyżbyś zwątpiła w twojego słodkiego ptysia :laugh: pokazał się teraz z tej bardziej męskiej strony :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”