Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Anulka1602

Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]

Post autor: Anulka1602 »

Biedne ma te nuzie :cry:
:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: by stópki szybko się wygoiły :buzki:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Taka śliczna, a jaka biedna, wspieramy duchem aby obie żyły jak najdłużej.
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Trzymam za stopiszcza kochane.
Wiem jak ciężkie te rocznice. Jutro Turbuli a niedawno była Grawisi :cry:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

No niestety mam to oko do "wynajdywania" chorób :roll: Nucinki nóżki są od dawna pod ścisłą obserwacją ale nic się nie działo. Czasami były trochę bardziej zaczerwienione. W maju miała gorsze rany bo zrobiły jej się odleżyny... Ale po solcoresylu bardzo ładnie i szybko zeszło. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Nutka chodzi cały czas tak samo (tzn. nie widzę żeby bolały) więc chyba nie jest tak źle, apetyt dopisuje (duży! :lol: ).

sosnowa Twoje były młodsze więc ciężej się pogodzić z takim odejściem. Nala ładnie pożyła ale i tak jest ciężko... :( Cieszę się, że cały życie była u mnie szczęśliwa, nie chorowała przed śmiercią a w ostatnich chwilach z nią byłam... Szukam jakiś pozytywów w tym smutku...
Obrazek
Mk1609

Pozytyw jest wspólny, obie sobie dałyście szczęście z obecności w życiu. Myślę że to jest najlepsze co mogło być, teraz pozostaje pamiętać o pięknych wspólnych chwilach.
boe22

Post autor: boe22 »

Ja po stracie odcinam się na tydzień od świata...za każdym razem.
Później- staram się nie myśleć o tym co straciłam i nie pamiętać dat odejścia...staram się pamiętać jedynie te dobre chwile, to ile nawzajem sobie daliśmy. Bo w tym wszystkim tylko to jest ważne. Ostatecznie wszyscy skończymy tak samo, ale na to nie ma rady... :(
Nie trzeba trzymać się rocznic Martuś....przecież nosimy w sercu codziennie, czy jeszcze są, czy już ich nie ma.
Anulka1602

Jak Nucinkowe stopiszcza :?: :?: :?:
Dziewczynki ślą dużo :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dziękujemy :buzki:

Wydaje mi się, że w prawej robi się trochę większa ranka...

Lewa
Obrazek

Prawa
Obrazek

Nutka czuje się dobrze. Grzecznie daje zakładać sobie buciki.
Tak wczoraj w nich siedziała
Obrazek

Jeszcze niedawno cieszyłam się, że jest spokój w klatce. Już wiem, że dzisiaj w nocy tego spokoju nie będzie bo panna Tola już tańcuje :roll: :glowawmur:
Obrazek
Anulka1602

Biedna Nucinka,łapki naprawdę wyglądają gorzej niż wczoraj :pocieszacz: ale butki ma ładne-oby nosiła je jak najkrócej :fingerscrossed:
Nie dziwię się że Tole dopadła rujka jak Ula buszuje po wątkach i rozsiewa fluidy :laugh: :laugh: :laugh:
Ostatnio zmieniony 23 mar 2018, 22:03 przez Anulka1602, łącznie zmieniany 2 razy.
Mk1609

Ale jesteście okrutnie żartobliwe, to kiedy mam się spodziewać napisu "zakaz odwiedzin przez uleczke"?

Zdrowia dla świnek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”