Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Ann

Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy + 3,5 tymczasa

Post autor: Ann »

dortezka pisze:(tak, moje często lubiły skakać po norce jak inna była w środku :szczerbaty: )
U mnie tak samo - wszystkie te świńskie baby to są po jednych pieniądzach :laugh:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Dziewczyny przeprosiły się z papryką - może fakt ograniczenia warzyw ostatnio ze względu na nieciekawe boby u niektórych wpłynął na zmianę smaku - teraz wszystko co Duża da jest dobre :laugh:

Tunelik spełnia funkcje podwójną - tunelo hamaka - boby są i w i na nim... Ależ to są kreatywne stwory :szczerbaty:

W nocy z białego tunelu wystawały dwie różowe stopiszony Whisperka, ale jak tylko próbowałam przekroczyć próg by zrobić fotę, podkurczyła nogi i tyle z tego... :glowawmur:

Idą święta i znów będę musiała je zostawić pod opieką znajomych... Martwię się, choć wiem, że to cudowni ludzie i zajmą się nimi świetnie...
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Cynthia pisze:W nocy z białego tunelu wystawały dwie różowe stopiszony Whisperka
musisz się na nią zaczaić.. jak ja bym chciała te różowe stopisze zobaczyć :love:

z wyjazdami mam dokładnie taki sam dylemat.. choć teraz w większości przypadków zostają z sąsiadami.. i o dziwo.. jakoś mi łatwiej przetrwać wyjazdy tym bardziej, że mam często fotorelacje :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Mogę na moje świnie patrzeć godzinami... Jak Gingu się układa do snu, wywala kopytka to w jedną to w drugą, gdy Miracle uprawia popcorning, gdy Dream robi się taka "bułkowata" i śpi... Albo gdy Flow przeskakuje przez miskę, co się rzadko zdarza :szczerbaty: (znaczy szybszy ruch w jej wykonaniu). Nie da się tych bab nie kochać...

Dziś sprzątanie i ważenie:
Flow - 1092g (ciutkę schudła :tired: )
Dream 842g (nadal taki drobiazg z niej)
Miracle 970g (będę mieć niedługo czołg :szczerbaty: )
Whisper 925g
Gingu 780g !!!!
Flair - jakoś ją ominął ten obowiązek, jutro nadrobimy :szczerbaty:

Kornelka ma kłopoty z żołądkiem i zastanawiam się czy Dream też czasem nie ma...

Mała Cleo pewnie pojedzie do DS dopiero po Świętach... Mała 365g :laugh:
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

raczej kapibara Cleo :szczerbaty:
no trochę tych kilogramków do kochania tam już masz :102:
A myślisz czemu ja mam nietypowo narożnik ustawiony szezlongiem wzdłuż ich klatki.. właśnie dlatego, że się tam zalegam z głową na oparciu i patrzę, patrzę.. aż zasypiam :lol: też uwielbiam patrzeć jak te małe kulki coś tam sobie trybią w tych małych główkach, łobuzują i kombinują :102:
chcemy fot!!!! :D

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Aparat mi padł, więc chwilowo przerwa w zdjęciach, muszę znów od kolegi pożyczyć ładowarkę...

Dream jakoś mi "zbiedniała" - 837g... Niby zmieniłam im chwilowo siano i jakoś im to nie podchodzi, ale jakoś mnie to zastanawia.... Nie wiem, pewnie histeryzuję przed wyjazdem... Jeść je... Nie wiem...

Od dziś do niedzieli goszczę u Nas Lars i Orki... Siedzą na razie w mega dużym transporterze i słychać chrupanie karmy oraz od czasu do czasu jakieś gruchanie - ale na razie kultura... Chłopcy jadą w daleką podróż - do Szczecina...
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Lars i Orki zaliczyli awanturę, tak się stłukli że wióry i futro latały... I Lars ma dziurę na zadku po zębach Orkiego... Jutro w oddzielnych pudłach wyruszają w dalszą drogę do DS...

A ja muszę porzucić moje baby na 5 dni... Strasznie to przeżywam... Jednak lubię mieć je na oku... Strasznie żałuję, że nie mogą jechać z nami :sadness:
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

aż 5 dni :shock: ojj.. wytrzymasz :buzki:
choć nie powiem.. ja się troszkę cieszę, że z moimi nie ma kto zostać więc w te święta zaliczam tylko wypady jednodniowe.. :nie_powiem:

Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Obrazek
Aktualizacja WPA
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Piękna kartka świąteczna, Flow będzie dziko zachwycona swoim oblubieńcem :love:

Tęsknię za moimi świństwami... Kumpel lata do nich, karmi.... Ciekawe czy w Wigilię się odezwą? :think: Może i lepiej że wyjechałam i tego nie usłyszę :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”