Miłasiu Frugo jest bardzo szczęśliwy jak chodzi na spacer Jest wieeeelka radość jak tylko zobaczy, że wyciągam jego szelki A w samochodzie lubi jeździć na tylnej półce i zaglądać przez okno Inez po tych biegach z Frugiem mam zakwasy Madzior tak to języczek
Wszystkim życzymy szczęśliwego Nowego Roku! Najważniejsze żeby dopisywało zdrowie
Jak Frugo znosi sylwester? Bo Maniek jest dziś obrażony na cały świat. Nie został wypuszczony na dwór i się focha a ja chora więc mu dotrzymuje towarzystwa
Myślałam, że będzie gorzej. Dość dużo spał, teraz się obudził i się bawi. Dziwi się, że jeszcze siedzimy bo zawsze o tej porze już śpimy Na pojedyncze strzały w ogóle nie reaguje ale o północy zawsze pod moim blokiem strzelają. Dla pewności zamknę go w łazience. A dziewczyny (jak co roku) śpią i nie przejmują się sylwestrem
Jesteśmy już po największych strzałach Zamknęłam Frugo w pokoju z dziewczynami. O 24 poszłam do nich to oczywiście Nala i Nutka się darły, że są głodne Wypuściłam Frugo bo nie wyglądał na przestraszonego. On oczywiście też prosił o jedzenie Nie ma to jak przywitać Nowy Rok pełną miską
my też w spokoju przeżylismy, choć brat mówil, że świnki troche się bały. My poszliśmy o północy nad jezioro, ale brat im zapewnił opiekę i słowo otuchy Już wrociliśmy, a świniaki żrą ogóra i selera