Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka
Matko niecałe 2 miesiące i tyle się napisało? Za dużo żeby wszystko przeczytać wiec zapoznałam się z historia stadka pobieżnie i powiem tyle, super rodzinka i super klateczka
Tez chce tyle swineczke 
-
anuleczka
Jagódka się chyba schowała, bo jej na zdjęciach nie widze

aaaaaaaaaaaa widze pod kładkę się schowała
aaaaaaaaaaaa widze pod kładkę się schowała
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Jagódka to tajniak
Moja sprawa ? no to tak byłam dziś na komendzie dołączyć do moich zeznań, zdjęcie kolana spuchniętego i sinego - może to będzie jakaś poszlaka dla biegłego w sprawie mojego upadku , może oceni że faktycznie nie można tak upaść od oparcia się o stający samochód
+ dołączyłam fotki smsów które pisałam do sprawcy o OC i kontakt był utrudniony bo zlegali z czasem. I dziś zadzwoniłam do firmy od odszkodowań i będę z nimi podpisywać umowę, co prawda jeszcze jest czas bo sprawa jest na policji a "jak doszło do zdarzenia nie jest jasne" więc powoli kompletuje dokumenty i czekam na wieści z komendy. Biorą nie całe 19% + ja będę miec rabat bo mam karte
a wywalczają wysokie odszkodowania bo z buta jak pójde to PZU to rzucą ochłapy ,,, Akurat jak byłam na komendzie to przełożony czytał moją sprawę ale Pan wyglądał groźnie i nie był nad wyraz miły -wiem wiem nie płacą mu za to
więc nie chciałam mu głowy zawracać co i jak czy wystarczy rozpoznanie czy będzie dochodzenie więc czekam na list z komendy. I chodzę sobie na rehabilitację ...
A jutro psychiatra
Bianeczka, znowu te wysięki w oczkach nawracają , jutro chyba wet bo chwilowo przeszło ale znowu to samo.

Moja sprawa ? no to tak byłam dziś na komendzie dołączyć do moich zeznań, zdjęcie kolana spuchniętego i sinego - może to będzie jakaś poszlaka dla biegłego w sprawie mojego upadku , może oceni że faktycznie nie można tak upaść od oparcia się o stający samochód
A jutro psychiatra
Bianeczka, znowu te wysięki w oczkach nawracają , jutro chyba wet bo chwilowo przeszło ale znowu to samo.

Ostatnio zmieniony 24 lis 2014, 19:36 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
Zaffiro
O jak super
rodzinka w komplecie

-
balbinkowo
Noooo, to się dzieje... i dobrze
Tylko uważaj z tym psychiatrą (lub tą), aby ci naprawdę czegoś do leczenia nie znalazł.. hahaha
A tego wysięku nie widzę na zdjęciach, jak to wygląda Nataszko?
Tylko uważaj z tym psychiatrą (lub tą), aby ci naprawdę czegoś do leczenia nie znalazł.. hahaha
A tego wysięku nie widzę na zdjęciach, jak to wygląda Nataszko?
- Natasza
- Kontakt:
oczko jest załzawione, i w kąciku jest tak jakby śpioszek o konsystencji kisielu biały, do tego ciągle mruży oczka jeszcze nam zostały chyba dwa dni zakrapiania oczka ale chyba pojadę wcześniej do weta
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
U tego psychiatry to lepiej o świnkach nie opowiadaj... 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Natasza
- Kontakt:
-
anuleczka
ahahahahahhaNatasza pisze:spoko spoko pokaże psychiatrze nasze forum to nas wszystkie zamknie w pokoju bez ścian
-
Nikodemcio
Bez klamek, bez okien, a ściany w materacach. Pod ścisłym nadzorem bez szans na wyleczenieNatasza pisze:spoko spoko pokaże psychiatrze nasze forum to nas wszystkie zamknie w pokoju bez ścian