Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Moderator: pastuszek
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Janinka i Grażynka - [Wa-wa] adopcja wstrzymana
U mnie też są u dwóch chłopaków podobne problemy. Krowie placki i nic poza tym. Badania nie wykazują pasożytów, za to obaj mają lekko przekroczone parametry wątrobowe. Nie są też młodzi. Problemy pojawiają się tylko, kiedy jedzą warzywa, a już tragedia była latem, kiedy jedli trawę. Teraz siedzą głównie na suchym i jest dużo lepiej.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Knedel tak miał miesiącami. Potem mu przeszlo i wiązałam to z uroseptem. Myślę, że można spróbować podawać 1/6 tabletki. Nie zaszkodzi, a, moim zdaniem, może pomóc, chyba ta kompozycja ziół jest jakoś dobrze zestawiona.
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Biedne mordki 

Ostatnio zmieniony 01 gru 2017, 11:11 przez Kara, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Może zamieście link do bazarku na głównej stronie forum, w tym takim czacie na dole strony?
niech się ludzie dowiedzą 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- Kara
- Kontakt:
Oki. Dzięki za podpowiedź 

Dziewczyny, dzięki za rady odnośnie "sklejek". Myślę, ze warto próbować to rozwikłać. Jak uzbieram kasę z bazarku. na Ludwinię, to zabiorę ją też na usg. To może być oczywiście jakiś organ, nie muszą to być bakterie/pasożyty. Badanie kału nic nie wykazało.
One obie są bidulki, ale kochane strasznie. No i przy najbliższej wizycie u weta powiem żeby spojrzeć na te jej stawy...
One obie są bidulki, ale kochane strasznie. No i przy najbliższej wizycie u weta powiem żeby spojrzeć na te jej stawy...
Wigilijny bazarek dla dziewczynek rozpoczęty
Link poniżej i zapraszamy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=8293

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=8293
Zrobienie dziewczynkom zdjęcia na łóżku, dziś przynajmniej, graniczyło z cudem. Co tylko się zbliżałam to zaczynały na mnie włazić i się na mnie wspinać, nawet z koperkiem wygrałam
Oczywiście ciepło mi się w serduchu zrobiło bo to chyba znaczy, że mi ufają i czują się ze mną bezpiecznie skoro tak mi na ręce właziły
Kara wstawi fotkę - z góry dzięki Kara 

- Kara
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
I Ty możesz zostać Świnkowym Świętym Mikołajem http://super-swistak.pl/paczki-swiatecz ... m,148.html