Re: ♥Zosia i Gaga♥
Moderator: pastuszek
-
katiusha
Re: ♥Zosia i Gaga♥ Kluski podbijają jutuba
-
Yvon
Śliczne zdjęcia, prosiaczki cudowne.
Moje też się wiercą przy robieniu zdjęć, a najczęściej, to się chowają
Pozdrawiam cudowne stadko
Moje też się wiercą przy robieniu zdjęć, a najczęściej, to się chowają
Pozdrawiam cudowne stadko
-
meiss
Daaawno mnie nie było. Jakoś tak mało focę Kluski.
Ostatnio patrzyłam na ich zdjęcia z początków u mnie - jakie one wtedy były szczuplutkie. Teraz to boczki i podgardla dorodne mają.
Czasami żałuję, że nie mam pod ręką aparatu, bo wyczyniają takie akcje, że aż szkoda nie uwieczniać.
Ostatnio latając po wybiegu dotarły do długiej firanki na podłodze, no musiały w nią wleźć. Zocha zastawiła wyjście, a Gagula biedna się w nią zaplątała. Próbowała łepkiem przebić materiał, napierała na niego śmiesznie. Oglądając to z Lubym wymyślałam śmieszne teksy, jakie Gaga mogłaby wypowiadać.
"O nie wpadłam w pułapkę, to straszne przeźroczyste mnie oplątało, chce mnie udusić! Chce mnie zjeść!" Kręci się w popłochu: "O nie, to mnie nei zje, bo ja to zjem najpierw!" i zaczęła gryźć firankę.
Pomijam fakt, że to było dobre miejsce na bobczenie i siurkanie....
O znalazłam takie zdjęcie. Sianko najlepsze na ciepło ^^

Ostatnio patrzyłam na ich zdjęcia z początków u mnie - jakie one wtedy były szczuplutkie. Teraz to boczki i podgardla dorodne mają.
Czasami żałuję, że nie mam pod ręką aparatu, bo wyczyniają takie akcje, że aż szkoda nie uwieczniać.
Ostatnio latając po wybiegu dotarły do długiej firanki na podłodze, no musiały w nią wleźć. Zocha zastawiła wyjście, a Gagula biedna się w nią zaplątała. Próbowała łepkiem przebić materiał, napierała na niego śmiesznie. Oglądając to z Lubym wymyślałam śmieszne teksy, jakie Gaga mogłaby wypowiadać.
"O nie wpadłam w pułapkę, to straszne przeźroczyste mnie oplątało, chce mnie udusić! Chce mnie zjeść!" Kręci się w popłochu: "O nie, to mnie nei zje, bo ja to zjem najpierw!" i zaczęła gryźć firankę.
Pomijam fakt, że to było dobre miejsce na bobczenie i siurkanie....
O znalazłam takie zdjęcie. Sianko najlepsze na ciepło ^^

Ostatnio zmieniony 08 paź 2018, 19:39 przez meiss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Yvon
Meiss, co tam u Was słychać? Dziewczynki zdrowe? Dawno Was nie było
Pozdrawiam miło, dziewczynki ściskam.
Pozdrawiam miło, dziewczynki ściskam.
-
meiss
Oj fakt, dawno nas nie było, ale troche mało czasu na wszystko. Mało zdjęć im cykam, bo pogoda taka niemrawa...
Kluseczki zdrowe i dorodne na szczęście. Mieliśmy małe przemeblowanko i klatka wylądowała w rogu pokoju, teraz jeszcze jakiś podeścik zrobić i pod spodem skrzynki na świńskie bibeloty
Pozdrwiam Was!
Kluseczki zdrowe i dorodne na szczęście. Mieliśmy małe przemeblowanko i klatka wylądowała w rogu pokoju, teraz jeszcze jakiś podeścik zrobić i pod spodem skrzynki na świńskie bibeloty
Pozdrwiam Was!
-
meiss
Re: ♥Zosia i Gaga♥ Kluski osiągnęły 4 lvl!
Tak sobie dziś zważyłam Kluski z ciekawości.
Obie osiągnęły 4 lvl
Zosia 1170g
Gaga 1007g
Czyli mam w domku ponad dwa kilo słodkości
Już nie pamiętam ile ważyły niemal rok temu, pewnie mam gdzieś zapisane. Było coś koło 700g. Utyło im się
Obie osiągnęły 4 lvl
Zosia 1170g
Gaga 1007g
Czyli mam w domku ponad dwa kilo słodkości
Już nie pamiętam ile ważyły niemal rok temu, pewnie mam gdzieś zapisane. Było coś koło 700g. Utyło im się
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: ♥Zosia i Gaga♥ Kluski osiągnęły 4lvl!
No piękna waga
Prosimy zatem o fotki klusek 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
meiss
Nie mam zgranych nowych foteczek, ale znalazłam takie oto coś:
Spanie synchroniczne, chociaż u Gagulki trochę słabo widać wystającą nóżkę przez ściereczkę ^^

Ogólnie po Gadze w ogóle nie widać tej wagi, ona jest długa i smukła, natomiast Zośka ma od jakiegoś już czasu przydomek "Ciasto Drożdżowe" - takie pękate i wyrośnięte, haha.
Spanie synchroniczne, chociaż u Gagulki trochę słabo widać wystającą nóżkę przez ściereczkę ^^

Ogólnie po Gadze w ogóle nie widać tej wagi, ona jest długa i smukła, natomiast Zośka ma od jakiegoś już czasu przydomek "Ciasto Drożdżowe" - takie pękate i wyrośnięte, haha.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, 19:04 przez meiss, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No super
Ciekawe czy zmieniają razem boczki 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152