To jeszcze parę:
Odkrylim hamak:)
Frania
Hania
Lucky, Hania, Luke
Frania i jej córeczka Hania- zamieszkały w Płocku:)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Frania [Sztum]- do adopcji po macierzyńskim- rezerwacja
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Haha,a skąd wiedziałaś,że maluszek ma wabić się Hania?właśnie wczoraj z mężem wymyślaliśmy i stanęło na tym,że zostaje Frania,a Malutka Hania:)
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Piękne te zdjęcia
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie mam pojęcia- może telepatiadoriiis pisze:Haha,a skąd wiedziałaś,że maluszek ma wabić się Hania?właśnie wczoraj z mężem wymyślaliśmy i stanęło na tym,że zostaje Frania,a Malutka Hania:)
Po prostu w pewnym momencie pomyślałam, że co ja tu myślę o imieniu- przecież to jest Hania
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Frania i jej córeczka Hania [Sztum]- rezerwacja
Dziewczyny (jak i chłopaki) mają się dobrze. Apetyt im dopisuje- jedzą wszystko, co im wrzucę do klatki. Wczoraj widziałam, jak mała Hania szarpała się z brokułem:) Zaktualizowałam wagę w pierwszym poście.
Mała jest najspokojniejsza ze wszystkich maluchów- jakoś zawsze najłatwiej ją złapać, a odkładana nie czmycha pod hamak, tylko spokojnie sobie idzie.
Chłopaki to zdecydowanie większe dzikuski, zwłaszcza czarnuszek Lucke.
Mała jest najspokojniejsza ze wszystkich maluchów- jakoś zawsze najłatwiej ją złapać, a odkładana nie czmycha pod hamak, tylko spokojnie sobie idzie.
Chłopaki to zdecydowanie większe dzikuski, zwłaszcza czarnuszek Lucke.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja tu nie mogę wchodzić, bo mnie wyniosą! To musi byc fotomontaż, nie ma takich świń
dobrze, że maluszki rosną, i rozrabiają już się nie mogę doczekać a próbowałaś dać im tego bephara? czy mam nie kombinować i dawać to, co Ty? nie zmieniać?
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dałam i zjedli oczywiście
widzę, że małe żarłoki z nich mam zamiar zasiać trawę, żeby miały zielone do podjadania, ale jeszcze za wcześnie chyba. no i zioła. i niedługo biorę się za szycie hamaczków i legowisk, żeby było wygodnie.