Hej, Mam na imię Marlena i oto moja historia:
1. Czy masz już jakieś świnki? Jeśli tak, napisz coś o swoich maluchach.
Tak, od 4 msc prosiaczek imieniem Andrzej. Jest to młody samczyk, ruchliwy, ciekawy świata. Chciałabym by jego prosiaczkowe życie było jeszcze bardziej wesołe i poszukuję dla niego kolegi.
W dzieciństwie opiekowałam się świnkami, króliczkami, chomikami- kochałam i dbałam o nie najbardziej na świecie.
2. Jakiej świnki szukasz? Prosiaczki tak jak ludzie posiadają różne charaktery. Szukasz energicznego spryciarza? A może wolisz spokojnego pieszczocha? Odpowiednie dobranie pozwoli Ci w pełni cieszyć się Twoim pupilem.
Mój Andrzejek to młody, ruchliwy chłopczyk (ok. 7msc), całkowicie oswojony. Lubi pieszczochy, jest ciekawy świata.
4. Jakie warunki zapewnisz zwierzętom?
Najlepsze! Duża klatka, odpowiedniej jakości pokarmy, wolne miejsce po domu "na wychodne". Wszystko co trzeba, aby zwierzaczki czuły się dobrze.
5. Czy zdajesz sobie sprawę, że świnka morska żyje do 10 lat? Jesteś zobowiązana/zobowiązany zajmować się świnką przez ten czas?
Oczywiście i mam nadzieję, że ten czas wydłuży się jak tylko może.
6. Czy masz co zrobić ze świnkami w razie wyjazdu? Kto zajmie się zwierzętami?
Mam rodziców, którzy kochają zwierzęta i w razie wyjazdu, są skłonni się nimi odpowiednio zająć.
7. Czy jesteś finansowo przygotowana/przygotowany na utrzymanie świnek? Jeżeli świnki zachorują i będą wymagały leczenia, pójdziesz z nimi do lekarza weterynarii?
Jestem w stanie się nimi zająć. Przy niepokojących objawach od razu udałabym się do weterynarza. Na zdrowiu naszych pupili nie ma co oszczędzać.
8. Napisz coś o sobie.
Mam 25l., kocham zwierzęta, uwielbiam ruch, staram się zarażać wszystkich wokół pozytywną energią

9. W jakiej miejscowości mieszkasz? Ta informacja pozwoli nam szybciej znaleźć osobę, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.
Warszawa
Dziękuję!