Czy mi się wydaje, czy Ksaweremu broda siwieje? Hmmm ile on ma? trzy lata, czy dwa? Bo się gubię... Wiesz, że jego wyciągnął z Kakadu Andrzej Bieńko, jako świnkę z paraliżem tylnych łapek? A tu sie okazało, że nie paraliż, tylko deformacja i nie tylnych, tylko przednich
Świnkowo-chomikowo-psio-kocia ekipa
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Wielka Szóstka i reszta :)
Dzięki, Ala
Piękne foty.
Czy mi się wydaje, czy Ksaweremu broda siwieje? Hmmm ile on ma? trzy lata, czy dwa? Bo się gubię... Wiesz, że jego wyciągnął z Kakadu Andrzej Bieńko, jako świnkę z paraliżem tylnych łapek? A tu sie okazało, że nie paraliż, tylko deformacja i nie tylnych, tylko przednich
I proszę, jaki tęgi samiec!
-
Foggy
Matko mia, jakie cuda!
Wszystkie bym wymiziala, a Ksawerego wycmokała

Wszystkie bym wymiziala, a Ksawerego wycmokała
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Srebrzysta brodaporcella pisze:Dzięki, AlaPiękne foty.
Czy mi się wydaje, czy Ksaweremu broda siwieje? Hmmm ile on ma? trzy lata, czy dwa? Bo się gubię... Wiesz, że jego wyciągnął z Kakadu Andrzej Bieńko, jako świnkę z paraliżem tylnych łapek? A tu sie okazało, że nie paraliż, tylko deformacja i nie tylnych, tylko przednichI proszę, jaki tęgi samiec!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Raczej chodziło o to, że on się dziwnie porusza, podskokami takimi, sama wiesz, więc ktoś niezorientowany uznał, ze to tylne są sparaliżowane. 
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Piękny jest
, te usteczka 
-
katiusha
Prośki
Psiak zawodowy! A kocurki takie pozy przyjęły, że tylko pokłony bić przed władcami świata 
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Ksawery mi schudł i odnowił mu się ropień na pleckach. Nie dopatrzyłam tego, cholera.
Jutro z samego rana idziemy do weta. Na szczęście Ksawery zachowuje się normalnie, wcina, skacze na kratki, wyleguje się... Trzymajcie kciuki by ropień nie musiał być operowany