Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]

Post autor: Pani Strzyga »

Latają jakieś paskudztwa w powietrzu. U mnie oprócz zwyczjnych wirusówek i przeziębień panuje ospa... a z tym chmielem muszę zapisać :)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dziękuję za propozycję :buzki: ciekawe czy w tej mojej mieścinie znajdę coś takigo :think: oczywiście jestem chora na wolne i wszystko pozamykane.... nawet nie wiem czy jakiś lekarz teraz przyjmuje a chyba bez wizyty się nie obejdzie... wczoraj wieczorem znowu miałam gorączkę a teraz osłabienie i do tego głowa mnie boli :glowawmur: nie wiem czy to zatoki czy co... aczkolwiek nigdy nie miałam z nimi problemów....
No nic ja sie przemęcze. Najważniejsze żeby dziewczyny i Frugo byli zdrowi.
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Trzymajcie się wszyscy i lepszego roku 2018 :buzki:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Dożo zdrówka i wszystkiego dobrego na 2018!!!! :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

martuś zdrowia! :fingerscrossed:

wiem, że to dawno temu było ale coś kiedyś wymacałaś u Nuci, malusi guzek na skórze. Co to było? Coś podobnego znalazłam swego czasu u Fifi, oczywiście poleciałam z tym do weta, nie byłabym sobą gdybym tego nie pokazała mu :szczerbaty: i on powiedział mi, że to jak pieprzyk u nas :think:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Dziękujemy za życzenia :buzki:
Tola trochę się bała strzałów... Nutka nie reagowała ale ona już słabo słyszy. Frugasek za to nie wiedział gdzie ma siedzieć :( chodził biedny od pokoju do pokoju... a u nas z każdej strony tłukli pod samymi oknami :glowawmur:
dortezka Nutka miała małego kaszaka ale po wyciśnięciu zniknęło.
A ja wylądowałam u lekarza z anginą ropną :roll: Jutro załatwiłam sobie wolne ale w środę raczej będę musiała iść do pracy... na szczęście gorączki już nie mam i w końcu przestała mnie boleć głowa...
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Też miałam kiedyś prosinki, które się bały fajerwerków i sylwestrową północ spędzały na rękach. Moje obecne stado na szczęście nie zwraca na nie uwagi, ale i tak zawsze w tym czasie jest mi żal zwierzaków i tych domowych, i tych dzikich.
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Na szczęście Tola strasznie nie panikowała. Miała wielkie oczy ale nie "terkotała" ze strachu. Frugo też na szczęście nie chował się nigdzie ale było widać po nim, że nie wie co się dzieje... My pod blokiem mamy półdziką kotkę. Jest też kocurek ale jest bardziej oswojony i śpi na korytarzu. A ona ma zrobioną budkę pod blokiem. Biedna gdzieś uciekła bo u nas idioci już od 21 strzelali :angry: Powinni całkowicie zabronić strzelania. Co innego jak miasto organizuje i puszcza petardy w miarę bezpiecznym miejscu a nie napici gówniarze pod samymi oknami :angry: Kilka lat temu to nam wrzucili nawet na balkon ale na szczęście to był jakiś niewypał bo tylko błysnęło ale nie było huku. W przeciwnym razie nie mielibyśmy okien w pokoju...
A słyszałam, że w Sosnowcu całkowicie zakazali puszczania petard a o północy mieli puszczać jakieś laserowe :think:
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Popieram
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Szczęśliwego Nowego Roku-dużo zdrówka,spokoju,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń i planów :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”