Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Arya90 »

Asita no właśnie sama nie wiem. Bo jak chodzi o wejście, to oni często po prostu wskakują bezpośrednio na półkę, a schodzą po tej kladce. W sumie bym powiedziała, że nie skaczą, a powolutku dreptają. Teraz mają matę łazienkową i jest okej, może przy tym zostanę ewentualnie...
Szejron

Post autor: Szejron »

Arya90 pisze:Pokazywałam wam, że zrobiłam chłopakom wybieg i panele przykryłam prześcieradłem, żeby łatwiej się chłopakom tuptało, ale też dlatego, żeby nie zasikali rodzicom paneli. A wczoraj patrzę, a Ricoś wcisnął się w kącik, pod sianem, gdzie akurat nie ma prześcieradła i jakoś dziwnie tam przesiaduje. Patrzę, a on zrobił tam wielką kałużę. I jaki był z siebie zadowolony! :laugh:
Haha, co za świnia! :D Moje też potrafią tak zrobić na wybiegu, chociaż ostatnio Kapsel ukochał sobie leżącą gazetę w kącie-i dosłownie leje na wszystkie wiadomości z Polski :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

:laugh: ja czasami mam ochotę zrobić to samo co Kapsel, ale mi tak dosłownie jak jemu nie wypada :lol:

Arya ja moim wyścieliłam seni w miejscu, gdzie najwięcej leją.. ale znajdzie się zawsze taka jedna, co to znajdzie sobie kącik bez żadnej osłony i zrobi tam mega kałużę.. potem inna po tym przebiegnie itp :glowawmur:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arya90

Meldujemy się z powrotem u siebie w domu. jak dobrze być z powrotem!
Chłopaki jak tylko postawiliśmy ich w mieszkaniu od razu załączyli swoje noski i poznali gdzie są. Wyszli z klatki na mieszkanie i zaczęli biegać jak szaleni i popcorningować :szczerbaty: Widać było gołym okiem, że im ulżyło, że wrócili na stare śmieci.
A my... też odetchnęliśmy z ulgą, bo wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ;)

Od kilku dni chłopcy mają już w klatce dry bed. Na razie jestem zadowolona. Boby zmiata się w sumie łatwo, a jakoś o dziwo nie śmiecą chłopaki aż tak dużo sianem i ziółkami, żebym miała problem z wyczesaniem tego. Może jutro dorwę aparat i pokażę wam aktualny wystrój klatki chłopaków. Wydaje mi się jakby mieli nie wiem jak dużo miejsca, bo wyjęłam im z klatki hamak. Jak Rico był sam, to z niego korzystał, a potem już coraz rzadziej i teraz w sumie od kilku tygodni wisiał nie używany, więc nie ma chyba sensu żeby im miejsce zajmował.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Taak, ja też lubię urlopy, ale w domu we własnym łóżku jednak jest fajnie :D
Ja lubię zmieniać wystrój frędzlom, raz na jakiś czas staram się im coś urozmaicić, więc myślę, że Twoje miśki poczują się ok ze zmianą - brakiem hamaczka. A może coś innego im dać?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Asita na razie w klatce zostawię im tak jak jest. Rzadko są zamykani, ale jak już to żeby mieli gdzie się ruszyć. A myślę bardziej, żeby im kupić więcej mostków drewnianych albo jakiś tunelików na wybieg, bo w sumie tam cały dzień spędzają, ale na razie w Hipciu nie mają tego rozmiaru, o jaki mi chodzi, więc czekam ;)

Tak mieszkają teraz panowie:
Obrazek
Jemy śniadanko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Jakie fajne dwa miśki przy misce :love: Jakie zgodne! Moje to mogą z tej samej miski ale na zmianę, nigdy w tym samym momencie :lol:
I fajne wejście na pięterko :)
Ja też lubię tunele. Tzn frędzle lubią :lol: Mam jeden z kartonu a 4 z gałązek :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Jak to słodko wygląda :love: :love:
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Pięknie jedzą wspólnie :love: :love: w ogóle cudowni panowie :) miziałabym
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Kropcia pisze:Pięknie jedzą wspólnie :love: :love: w ogóle cudowni panowie :) miziałabym
No ja też,takich puchatków :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”