(Przez te moje france wszystkie wiadomości mnie omijają
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
nana81
Re: Nina, Pola i Amolika - trio idealne :D
O kurcze to u Was sytuacja rozwojowa
Oby udało się szybko i pomyślnie wszystko zakończyć
)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wiedziałam! ale wszyscy mnie ubiegli
Gratuluję doświnienia
niech małż uważa, bo agutki mają Charakter przez duże Ch 
Gratuluję doświnienia
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
hihihi no sherlocki
Gratuluję
Dzima bez przesady
wszyscy straszą na forum agutkami, co one wam zrobiły?
Ja mam dwa i są kochane 
Dzima bez przesady
- Dzima
- Kontakt:
Osobno.Lilith88 pisze: Ja mam dwa i są kochane
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
Zależy co masz na myśli mówiąc osobno? Mam aguta z agutem razem w jednej klatce przecież 
- Dzima
- Kontakt:
Aaa no tak przecież Tasiek to nie agut...jeb
się 

Pyrka
Za TM
Za TM
-
katiusha
Jeszcze trochę muszę poczekać
Po niedzieli dostanę informację, czy agutka trafi na 100% do nas
Cały czas mam nadzieję, że tak 
- Lilith88
- Kontakt:
No Tasieńkowi daleko do agutkaDzima pisze:Aaa no tak przecież Tasiek to nie agut...jebsię
Mają o tyle inny charakter agutki, że są bardziej żywiołowe moim skromnym zdaniem i więcej gadają, częściej nawołują inne świnki i mają takie coś w sobie jak by to ująć..
Katiusha trzymam kciuki
-
katiusha
Cały czas podglądam dyskusję na laboświnkach
Z innej beczki. Złe wiadomości - zostałam przez panią doktor wysłana z opieprzem na chorobowe, bo do roboty chora łaziłam, ale dziś mnie przypiliło i do poniedziałku mam LEŻEĆ i się kurować
Mój kochany Małż pojechał na 3 dni w wyjazd służbowy, więc rządzimy się sami ze Stasiem i prosiałkami.
Jak można mniemać, nastało istne bizancjum. Panny przeszły przez salon piękności (łącznie z robieniem paznokci u starszych), wystawiłam kartoniki i maja powtórkę z imprezy (do rana oczywiście). W tym czasie rozpakowałam dwie przesyłki z nowym żarciem ( JEDZĄ!!! Bephar chyba - kiedyś nie chciały), wypicowałam klatkę ( pralka znów obrażona za drybeda
) Pod futrzak wysypany pellet zapachowy o woni tajgi hihi.
Amolika z moich obserwacji stała się wielką fanką Niny. Łazikuje za nią i naśladuje, je to co Nina akurat wybrała i wdzięcznie wagonikuje za ciuchcią. Rozbawiła mnie gdy Nina wzięła się za marchewkę. Amolika za drugą. Pola chciała zakosić Amoli - a
ta bohaterka narobiła wrzasku, zaparła się wszystkimi czterema kończynami i Pola odeszła jak niepyszna.
Imprezkę czas zaczynać...Od jedzenia oczywiście. A Amolika infiltruje poczynania Niny.

" No daj zalookać, co tam jesz, bo nie wiem za co się zabrać.."

Z innej beczki. Złe wiadomości - zostałam przez panią doktor wysłana z opieprzem na chorobowe, bo do roboty chora łaziłam, ale dziś mnie przypiliło i do poniedziałku mam LEŻEĆ i się kurować
Jak można mniemać, nastało istne bizancjum. Panny przeszły przez salon piękności (łącznie z robieniem paznokci u starszych), wystawiłam kartoniki i maja powtórkę z imprezy (do rana oczywiście). W tym czasie rozpakowałam dwie przesyłki z nowym żarciem ( JEDZĄ!!! Bephar chyba - kiedyś nie chciały), wypicowałam klatkę ( pralka znów obrażona za drybeda
Amolika z moich obserwacji stała się wielką fanką Niny. Łazikuje za nią i naśladuje, je to co Nina akurat wybrała i wdzięcznie wagonikuje za ciuchcią. Rozbawiła mnie gdy Nina wzięła się za marchewkę. Amolika za drugą. Pola chciała zakosić Amoli - a
Imprezkę czas zaczynać...Od jedzenia oczywiście. A Amolika infiltruje poczynania Niny.

" No daj zalookać, co tam jesz, bo nie wiem za co się zabrać.."

-
Harvejowa
Amolika rośne jak szalona albo mi się wydaje
cudne dziewczyny