Ale co ale co?Dzima pisze:3cia w połowie
16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: Oooo matko co tu się dzieje..
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Klatka, niebieska, zielona i szara do połowy. Tracisz orientację przy tylu zwierzakachAussie. pisze:Ale co ale co?Dzima pisze:3cia w połowie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Aussie.
- Kontakt:
No tak, faktycznie . Się pogubiłam .
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Corgi świetne Rozumiem, że na hasło "świnka" od razu są przy Tobie zwarte i gotowe?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Aussie.
- Kontakt:
Korki (corgi) tak na prawdę to są szczęśliwe jak jesteśmy na spacerze i mam cały czas tylko dla nich.
Nie wszystkie psy są moje ani nie wszystkie psy są mamy. Moje są korki i Florka, reszta psów jest mamy. Na spacery Florka jeździ z mamą i resztą oziczej bandy a my z korkami wychodzimy sami. Nie to samo tempo spaceru co u ozików . W sumie tylko wtedy mam czas wyłącznie dla nich i nie muszą się mną z nikim dzielić. Są wtedy szczęśliwe, naprawdę..
Dolar lubi robić z siebie grubą, ciepłą, smutną kluchę na zdjęciach..
Dzisiaj ćwiczyliśmy sobie na spacerze "zostań", kto widzi korki, kto ?
Nie wszystkie psy są moje ani nie wszystkie psy są mamy. Moje są korki i Florka, reszta psów jest mamy. Na spacery Florka jeździ z mamą i resztą oziczej bandy a my z korkami wychodzimy sami. Nie to samo tempo spaceru co u ozików . W sumie tylko wtedy mam czas wyłącznie dla nich i nie muszą się mną z nikim dzielić. Są wtedy szczęśliwe, naprawdę..
Dolar lubi robić z siebie grubą, ciepłą, smutną kluchę na zdjęciach..
Dzisiaj ćwiczyliśmy sobie na spacerze "zostań", kto widzi korki, kto ?
Tyle do miziania Wrzuciłabyś mi też zdjęcia Pchełki bo dawno nie widziałam
- Aussie.
- Kontakt:
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Są w wątku! Nie jesteś na bieżąco !
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
W tym samym czasie się pojawiły więc wybacz
- Aussie.
- Kontakt:
Chmurek pisze:
Dziękuje
Mogę spytać skąd u was corgi w domu? Jest to bardzo mało popularna rasa w Polsce.\
Jeeejku jakoś przeoczyłam Twój komentarz.. W sumie ciężko mi powiedzieć dlaczego mama zdecydowała sie na corgi, kiedy pojawił się w domu pierwszy miałam 8 lat.. Zwłaszcza, że przez kilka lat przed corgi hodowała rottki . Ogólnie rasa jest dosyć ciężka, może dlatego jest ich niewiele .
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Aussie. pisze:Chmurek pisze:
Dziękuje
Mogę spytać skąd u was corgi w domu? Jest to bardzo mało popularna rasa w Polsce.\
Jeeejku jakoś przeoczyłam Twój komentarz.. W sumie ciężko mi powiedzieć dlaczego mama zdecydowała sie na corgi, kiedy pojawił się w domu pierwszy miałam 8 lat.. Zwłaszcza, że przez kilka lat przed corgi hodowała rottki . Ogólnie rasa jest dosyć ciężka, może dlatego jest ich niewiele .
Rottki? Nie znam tego skrótu. Od jakiej to rasy? Co masz na myśli że rasa jest ciężka? Wydaje mi się że jest wiele ras popularniejszych, a trudniejszych w ułożeniu. Pytam dlatego, że wiem jak kiedyś będę mieć psa to będzie to corgias. Nie mam nikogo wśród znajomych kto by miał corgiego więc dopytuje Ba! - raz w życiu widziałam tylko corgiasa na żywo a mieszkam w dużym mieście.
Piszę tego posta, a mój luby się śmieje: Co piszesz że odkupisz Corgiego i że cena nie gra roli
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )