I dostał Robunio paczuszkę? Ja tylko grosika dorzuciłam...Ale bardzo,z dziewczynami kochamy naszego "braciszka" i życzymy mu najcudowniejszych świąt na świecie!Zdrówka i duuużo prezencików!
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Robuś również dostał paczuszkę z darami dziękujemy bardzo
Rob dzielnie przyjmuje lek na serce, jednak niedawno coś mi się nie podobało huczenie, które mimo brania leków (łączyliśmy zawsze ten dźwięk z wadą serce) nie ustawało. Pojechaliśmy z Robusiem do naszej pani dr, no i niestety potwierdziły się moje przeczucia - młody wylądował na antybiotyku, który kończy za parę dni i lecimy do kontroli. W lutym wybieramy się na kontrolne echo serca, zobaczymy co tam dr tym razem zobaczy
Nowe niebawem
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Oj,to zdrówka i zdróweczka kochanemu" Braciszkowi" życzą Pernilka i Belindzia!No ,ale każdy czasami choruje,tylko,że Robusiowi trzeba się dogłębniej przyglądać,wiemy.Czekamy na kontrolne wyniki naszego ulubieńca.No i z równym zaangażowaniem czekamy na sweet-focie! Ściskamy Was mocno!
oraz mopsik Bella
Beatrice pisze:A coś nowego i dobrego o Robieniu usłyszymy?
Ależ oczywiście
Robuś dzielnie niedawno dał sobie wygolić mały kawałeczek futerka na klacie, żeby zobaczyć jak jego serduszko wygląda na echu. Z racji tego, ze panu doktorowi nie podobało się cykliczne huczenie o którym mówiłam, Robuś oprócz Prillium ma zażywać jeszcze Libeo co 2 dni. I szczerze mówiąc, od czasu kiedy bierze Libeo (czyli od 9.03) przyłapałam go na huczeniu tylko 2 razy. Więc chyba idzie ku lepszemu
I na deser - ciekawski Rob
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
No to bardzo dobrze! Cieszymy się szalenie! Fotka piękna (jak moja Belindzia,zwłaszcza...)! Miziamy bardzo, ale to bardzo! A może Robi by się w fanklubie białych świnek pojawił?
oraz mopsik Bella
Nie sądziłam, że tak szybko będę musiała pisać ten post...
Robusia już nie ma. Zmarł 2 czerwca. Odszedł mam nadzieję, że spokojnie i bezboleśnie, bo znalazłam go rano w swojej norce. Wcześniej brzydko oddychał, byliśmy u pani dr, która go osłuchała, stwierdziła zapalenie płuc, nie wiem skąd mu się to wzięło, dostał antybiotyk. Po tygodniu nie widziałam różnicy, wręcz wydawało mi się, że jest gorzej. Chciałam pojechać z nim rano, niestety rano, już odszedł... po 2 latach opuścił nas idealny bułoświń. Żegnaj Robusiu, na zawsze zostaniesz już w moim sercu...