Stado bez lidera... Owca, Bianka i Masza już bez Buby...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Re: Czworoświń krakowski, nowe fotki :)

Post autor: Brunka »

Dzięki dziewczyny za radę :ok: Dziś Buba przeskoczyła do drugiej kuwety, ale tylko dlatego, ze miałam Biankę na kolanach i piszczała za dziewczynami ;) Dodałam im hamak z lewej strony (drugi się właśnie suszy) żeby chociaż na hamak wskoczyła i po nim przeszła do drugiej kuwety. 2 razy się udało :jupi: Zobaczymy. Cały wczorajszy wieczór widziałam jak zaglądała za dziewczynami, ale bała się chyba przeskoczyć. Dobrze, że one chociaż do niej przeskakują czasami i nie siedzi sama. Poniżej zdjęcie i wstępne umeblowanie (a raczej jego brak, ale pastuszkowa już nam szyje :ok: ), bez hamaka (jest z lewej strony zdjęcia obecnie):

Obrazek

Są to dwie 120stki połączone szerszym bokiem ;)
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
paprykarz

Post autor: paprykarz »

ja mam dwie klatki połączone przednimi wejściami :) Dziury w kuwetach też mam. Małż wycinał. Wiertarką heheheh
katiusha

Post autor: katiusha »

No i fajnie :102: Co do wycinania - wiertarką to pewnie bardzo widowiskowe :lol: Podejrzewam, że porządny nóz do tapet też dałby radę :think:
piju

Post autor: piju »

Super.
Moje świniaki mogą mieć platformy, tunele, hamaki, domki czy drabinki między kuwetami, a i tak będą po prostu przeskakiwać :)

A co tam za pluszaki leżą? W pierwszej chwili myślałam, że to świnki :lol:
Bawią się nimi prosięcia? :think:
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Pluszaki są, bo polary wyprane :102: Na początku miały być "podparciem" aby sobie na nie wskoczyły i dalej przez kuwetę, ale w rezultacie śpią wszystkie do nich przytulone :) jeden misiek i dwie świnie po obu stronach :szczerbaty: Muszę je uwiecznić na zdjęciu, bardzo uroczo wyglądają ;)

Dziś nadeszła ta noc kiedy Buba miała ruję i już jej nic nie przeszkadzało, żeby kuwetę przeskoczyć, byle coś dorwać i zgwałcić :lol:
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
piju

Post autor: piju »

Aaa.
Muszę spróbować z tymi pluszakami ;)
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Hahahahaha :lol: Grunt to dobra motywacja
Obrazek
paprykarz

Post autor: paprykarz »

katiusha pisze:No i fajnie :102: Co do wycinania - wiertarką to pewnie bardzo widowiskowe :lol: Podejrzewam, że porządny nóz do tapet też dałby radę :think:
Bo się uparłam na "już teraz natychmiast" i to było pod ręką. A ile brzydkich słów się nauczyłam hehehe Wyzywał nieziemsko.
Ale jak wymyśliłam to połączenie przednimi drzwiczkami to już lepiej to zniósł bo tylko rampę z paneli musiał zbudować.
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Ja też byłam tak wściekła, że nie mogłam znaleźć rozwiązania, milion rzeczy do głowy przychodziło i nic i do TŻ mi się wymsknęło "no nie mógł byś się rozdwoić?!" :lol:

Z racji, że obroniłam magistra, zobaczcie co dostałam od cioci...
Mój Bruno, kochany, szczęśliwy za TM, malowany pastelami...

Obrazek

Dla porównania, jego zdjęcie...

Obrazek

Aż łezka się w oku kręci... Z drugiej strony, jest tutaj taki piękny i pełen życia. To już dwa miesiące. Tęsknię bardzo :cry:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Bardzo ładnie uchwycony.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”