Kadife W Domu stałym

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Kadife-tylko adopcja w Krakowie - ADOPCJA WSTRZYMANA

Post autor: jolka »

higstom pisze:Witam.Jestem z Krakowa z Ruczaju. Mam świnkę skinny 4 ms.Nie bardzo chce sie oswoić,dlatego szukam jej przyjaciółki.Świnka ma klatkę 80 ale le jest codziennie puszczana wolno po mieszkaniu......i zawsze wraca do klatki:).Gdyby sie nie udało znaleść jej domku to moze u mnie sie zadomowi. A ha tylko prosze na mnie nie krzyczeć moja świnka jest z tzw pareszywej hodowli więc jej na pewo nie będę rozmnażać więc niestety Kadife też nie może u mnie na to liczyć. Poprosyu nie mogę zrobić tego mojej Zuzce.
ALE WPROST PRZECIWNIE, nie krzyczymy, nie pochwalmy rozmnażania,a wręcz jednym z warunków adopcji jest jej zakaz. Chwali Ci się,że myslisz tak ciepło o swojej śwince :) FAJNIE BY BYŁO, ZEBY Kadife znalazła domek.
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
higstom

Post autor: higstom »

To czekam na Wiadomość.Jestem na FB i obserwuje strony swinkowe lub mailowo higstom@poczta.onet.pl:)Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tośka
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Tośka »

Hop hop Kadife wraca . Czekam na chętnych. Lista jest spora. Odzywajcie się,bo ja już nie wiem kto jest kto. Będę robić WPA i wybiorę dla Kadife najlepszy domek. :-)
higstom...
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
higstom

Re: Kadife-tylko adopcja w Krakowie -DO ADOPCJI

Post autor: higstom »

Witam, zapraszam na oglądanie warunków i zaznajomienie świnek........bo czy przypadną sobie do gustu? Jestem wolna do południa w pon wt śr i pop w pt.W sb i nd niestety często mam zajęte. Może sie uda spotkać. Podaje maila higstom@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Kadife dostała lek przeciwzapalny i płyn dosmarowania skóry na tydzień :/ :tired:
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
sempreverde

Post autor: sempreverde »

A co jej bidulce się dzieje? To nie był grzyb?
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Nie wiem co się dzieje i nikt nie wie.Jestem wykończona. Kadife kwiczy jak opentana np o 3 rano. Ma przeczulice skóry. Nie da się jej dotknąć. NIe wiem... :?:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Wybaczcie, że się wtrącę ale robił jej ktoś badania alergiczne ? Może ma alergię na siano albo jakiś składnik pokarmu i objawia się to w ten sposób...
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Jak jest bardzo źle, to mogę pogadać z Kajmanem czy by nie mogła wrócić do nich. Nie wiem jak będzie z kosztami leczenia, ale to musisz się zdecydować na ewentualne odesłanie ją do Warszawy...
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Ja za to nie płacę tylko stowarzyszenie... Pytałam czy świnka jest zdrowa. Okazało się ,że nie i muszę leczyć też swoje świnki ,których jest cztery...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”