Ogryzek - świnkowy maluch (Łódź)
Moderator: silje
Re: Ogryzek - świnkowy maluch (Łódź)
chyba trzeba zmienić tytuł skoro zarezerwowany maluch
Ooo jak szybko to pozostaje nam trzymać kciuki za szczęśliwą podróż prosiaka i udane łączenie
i jak tam nasz transport dojdzie do skutku ?"bidermanKa
Olam,
a czy pasowałaby Ci niedziela? Już piszę, o co chodzi.
W sobotę mam trochę za dużo rzeczy do zrobienia. Siedzę w weekend z dziećmi i muszę odprowadzić córkę na przyjęcie urodzinowe akurat tuż przed odjazdem miłego pana z blabla. A że zepsuło mi się auto, to nie ogarnę tego wszystkiego. Zadzwoniłam więc jeszcze do drugiego pana. On jedzie w niedzielę i to z mojej okolicy. Wyjeżdża około godz. 15 z Łodzi. Co Ty na to, olam?
a czy pasowałaby Ci niedziela? Już piszę, o co chodzi.
W sobotę mam trochę za dużo rzeczy do zrobienia. Siedzę w weekend z dziećmi i muszę odprowadzić córkę na przyjęcie urodzinowe akurat tuż przed odjazdem miłego pana z blabla. A że zepsuło mi się auto, to nie ogarnę tego wszystkiego. Zadzwoniłam więc jeszcze do drugiego pana. On jedzie w niedzielę i to z mojej okolicy. Wyjeżdża około godz. 15 z Łodzi. Co Ty na to, olam?
troszkę późno będzie no ale ok czego się nie robi dla świń tylko powiedz mi gdzie ja mam Ogryzka odebrać ?
Jestem umówiona z tym panem na telefon około godz. 21, bo on miał sprawdzić na mapie, czy dworzec mu odpowiada. Kielc nie zna, bo on też jedzie tylko przez Kielce gdzieś dalej.
ok no to czekam na wiadomość mam nadzieję że tak .... a jak nie to co szukamy innej osoby czy jak to zrobimy ? wysłałam
Ci pw Może po prostu zmienimy taktykę ? edit Ogryzek dotrze w niedziele
Ci pw Może po prostu zmienimy taktykę ? edit Ogryzek dotrze w niedziele