Elvis ADOPTOWANY
Moderator: silje
Re: Elvis, gentleman do adopcji[WROCŁAW]zarezerwowany
Elvis przyjechał do mnie w małej klatce, która miała być jego transporterkiem. Wypuściłam go wieczorem na wybieg, żeby chłopakowi się lepiej spało. Rano weszłam z tym samym zamiarem do pokoju i zabrałam się za zabezpieczanie pokoju, co Elvis od razu skomentował donośnym werblowaniem na kratach. I nagle ucichł. Obróciłam się (rodzicielskie odruchy) i zobaczyłam jak dynda na suficie
Złamał oba siekacze całkowicie, jeden ja mu wyjęłam, drugi wetka. Wargi mu spuchły, stan zębów w środku dziąsła nieznany. Ciachałam mu różne rzeczy na wiórki i na paseczki, ale jeść nie mógł i nie chciał, bo go bolało. Dobrze, że wystarczyły leki przeciwbólowe i już wcina sam, martwiłam się o wariata.

Czy Elvis pojechał już do nowego domku?
Elvis ostatecznie jedzie 21 maja z moja mama do Warszawy skad odbiora go nowi wlasciciele
Poprosze o zdjecia w nowym domku to na pewno je tu dodam.

Elvis przyjechał do mnie cały i zdrowy 
Jest u nas dopiero kilka godzin i już się rozluźnił. Jak ktoś już kiedyś napisał, zdjęcia nie oddają jego urody
Niestety jakość nie jest najlepsza, gdyż niedawno zepsuł mi się aparat i musiałam robić telefonem.

Jest u nas dopiero kilka godzin i już się rozluźnił. Jak ktoś już kiedyś napisał, zdjęcia nie oddają jego urody

Niestety jakość nie jest najlepsza, gdyż niedawno zepsuł mi się aparat i musiałam robić telefonem.

Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, 19:23 przez Maugoska, łącznie zmieniany 2 razy.