To zapodam jeszcze kilka zdjęć naszego gościa. Będzie z nami do soboty, bo znalazł się dla niego nowy wspaniały domek
Oto Mały:
Mały nosi stringi, ale nie mówimy mu tego... mniej wie, dłużej żyje
Że niby sianko podjada, ale tak naprawdę to próbuje czy z tej strony może uda się dostać do dziewczyn...
No dobra, czasem sianko jednak podjada
I jeszcze raz stringi...
Słodziaczek
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prośki:) + tymczasowo Mały świ
Pan Uroczy
Na schadzki z dwiema pannami naraz chodzi?
Szkoda, że to nie dziewczynka to może zagrzałby więcej czasu u ciebie
Szkoda, że to nie dziewczynka to może zagrzałby więcej czasu u ciebie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Tak, taki mały a taki obrotny... a przynajmniej tak mu się wydaje, że dałby radę moim 2 świninkomDzima pisze:Pan Uroczy
Kurcze Dzima masz rację... jest taki słodziutki że gdyby był dziewczynką to dłuuuuugo bym się zastanawiała czy go oddać... na szczęście sprawa jest jasna Choć w sobotę ciężko mi będzie się z nim rozstać... Oto dlaczego:Dzima pisze:Szkoda, że to nie dziewczynka to może zagrzałby więcej czasu u ciebie
- Dzima
- Kontakt:
OOOOooooooooooooooooooooooooo Ostatnie zdjęcie rozbrajające!
kastrowałabym
kastrowałabym
Pyrka
Ojjj, nie kuś...
Nie no, sprawa dogadana, będzie miał wspaniały domek, gdzie są dzieci, tata i mama (będąca w domu cały dzień)... nie mogłabym im teraz tego zrobić i zmienić zdanie
Cały czas sobie to powtarzam, jak mantrę...
Nie no, sprawa dogadana, będzie miał wspaniały domek, gdzie są dzieci, tata i mama (będąca w domu cały dzień)... nie mogłabym im teraz tego zrobić i zmienić zdanie
Cały czas sobie to powtarzam, jak mantrę...
- Dzima
- Kontakt:
Nie mogę się napatrzeć na ten "świński naramiennik" Skoro dobry domek czeka....ale i tak kastrowałabym
Pyrka
Kochana ostatnie zdjęcie słodkie na maxa
Nie oddawaj go !!! Będzie ci ogromnie wdzięczny ! slodzinka mała
Zrób jakiś bazarek na kastracje malucha ja dorzucę coś od siebie dziewczyny pewnie też wesprą cię
p.s A ty ładna dziewczynka jestes
Zrób jakiś bazarek na kastracje malucha ja dorzucę coś od siebie dziewczyny pewnie też wesprą cię
p.s A ty ładna dziewczynka jestes
Dziękuję ci, ale decyzja jest już podjęta, dziś jedziemy do nowego domku Małego. Jest przesłodki ale skoro ma okazje trafić do wspaniałego domku, to chciałabym aby mu było dobrze i aby był kochanyelka_w pisze:Kochana ostatnie zdjęcie słodkie na maxa
Dziękuję ci bardzo, zwłaszcza za tą "dziewczynke"p.s A ty ładna dziewczynka jestes
Edit.: Mały już w swoim nowym domku. Będzie miał tam dobrze, a nawet bardzo dobrze. Od dziś nazywa się Józek
- Dzima
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)
Eh...i chłop pojechał do DS, a taki ładny harem się zapowiadał
Balbinka na każdym zdjęciu wychodzi jakaś taka...roztrzepana
Fiona jaka przerażona tą ilością trawy, którą musi zjeść
Ekhm...
Czy twoje dziewczyny też przeżywają ruję tak...głośno?
Balbinka na każdym zdjęciu wychodzi jakaś taka...roztrzepana
Fiona jaka przerażona tą ilością trawy, którą musi zjeść
Ekhm...
A u ciebie nie trzeba towarzystwa rozruszać?balbinkowo pisze:To weźmiesz sobie, tzn. im kolejną dziewczynę... rozbuja podstarzałe towarzystwoDzima pisze:Szkoda, że dorośnie i zrobi się z niej taka leniwa klucha.
Czy twoje dziewczyny też przeżywają ruję tak...głośno?
Pyrka