Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)
Super zdjęcia i kartka, chłopaki SUPER PRZYSTOJNI 

Właśnie widzę, że już nie ma... a parę dni temu były...KiteeKatt pisze:Szkoda, że kalendarz tylko dla psów i kotów.
Kartki są super

Melduję, że waga pokazuje jak poniżej:
Pieszczoch 1049 gram
Alvin 739 gram

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Coś czuję, że cała twoja rodzina dostanie w tym roku świńskie karteczki 
Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósł
Goni wujcia Pieszczocha 

Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósł

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dokładnie! Zasypię rodzinę świńskimi kartkamiDzima pisze:Coś czuję, że cała twoja rodzina dostanie w tym roku świńskie karteczki
Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósłGoni wujcia Pieszczocha

Noooo.... Alvin już wielkoświń jest

Kartki miażdżą! Chciałabym sama taką dostać, mega mega pomysł!!
W Maxi Zoo też widziałam taki kalendarz, tyle że z tego co wie to świnia odlicza czas, w którym dostanie kolację / śniadanie / obiad / przegryzkę...
Czyli Boże Narodzenie jest codziennie 
W Maxi Zoo też widziałam taki kalendarz, tyle że z tego co wie to świnia odlicza czas, w którym dostanie kolację / śniadanie / obiad / przegryzkę...

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękne kartki i piękne prośki
Kalendarz mega pomyśl tylko ktora swinia będzie czekać do kolejnego dnia z następnym przysmakiem
Może mój Geronimo, bo Tasman wcisgnie wszystko zanim zauważę łącznie z opakowaniem 

Kalendarz mega pomyśl tylko ktora swinia będzie czekać do kolejnego dnia z następnym przysmakiem

Moje świnie pewnie też chciałyby wszystko naraz
Ale powiedźmy sobie szczerze... Ile dzieciaków nie chciałoby zjeść wszystkich czekoladek w jeden dzień 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Prawda
ja zawsze chciałam wszystkie wchłonąć na raz 

Parę dni nic nie napisałam... Zaniedbuje wątek
A tak szczerze to jakoś mało czasu ostatnio, a w kolejnym tygodniu to już w ogóle bo znów nadgodziny się szykują...
Posprzątałam dzisiaj chłopakom i włożyłam kawałek polarku do domku, żeby było wygodniej i cieplej w łapki. Chłopakom chyba się podoba. Moja mama już kończy wełnianą część nowej norki dla chłopaków, ja muszę uszyć tą polarkową część i potem je połączyć, mam nadzieję, że się uda i świniaki będą zadowolone
Mam też w planie zakup prezentu na Boże Narodzenie tylko nie wiem co mój TŻ na to bo mówi, że za dużo wydaję na świnki...

Posprzątałam dzisiaj chłopakom i włożyłam kawałek polarku do domku, żeby było wygodniej i cieplej w łapki. Chłopakom chyba się podoba. Moja mama już kończy wełnianą część nowej norki dla chłopaków, ja muszę uszyć tą polarkową część i potem je połączyć, mam nadzieję, że się uda i świniaki będą zadowolone

Mam też w planie zakup prezentu na Boże Narodzenie tylko nie wiem co mój TŻ na to bo mówi, że za dużo wydaję na świnki...

U mnie dokładnie tak samo gadają
no ale cóż poradzę, że kupowanie moim pupilom sprawia mi tyle przyjemności