Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Arya90 »

Meldujemy się po pierwszej nocce z domu rodziców.
Chłopaki trochę spłoszeni. Przede wszystkim towarzystwem psa i papug. Pies za to, jak zwykle w przypadku innych zwierząt przebywających w jego domu, powąchał klatkę i poszedł sobie totalnie nie zainteresowany.
Skleciłam chłopcom prowizoryczny wybieg, ale na razie tylko raz Rico na nim postawił łapki i zaraz uciekł z powrotem do klatki.
Wzięłam nawet aparat, także może jutro coś pstryknę.

:peace:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Super :) Będziemy czekać na fotorelację :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Może pies nabędzie zainteresowanie z czasem?
Czekamy na foty :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

chłopcy też się wakacjują :D

Mi się marzy maine coon i dog niemiecki ale to raczej pozostanie marzeniem do końca życia..

póki co jestem i tak mega szczęśliwa, że mam swoje Pipciusie :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arya90

Chyba pies nie nabędzie zainteresowania, bo to taki pies strachliwy. Wszystkich innych zwierząt się boi. Ma już 14 lat i ledwo się rusza, fobie swoje też ma. Oto ten gagatek z głupią miną:

Obrazek
Papugi, o których mówiłam i które lubią sobie krzyczeć:
Obrazek
Prowizoryczne mieszkanie chłopaków:
Obrazek
I chłopaki:
Obrazek
Ann

Post autor: Ann »

Może po jakimś czasie się przyzwyczają? Moja ciocia też ma taką strachliwą suczkę Mikę, która czasem u nas pomieszkuje jak ciocia z wujkiem wyjeżdżają na wakacje albo po prostu wpada z nimi z wizytą :D I oczywiście pierwsze co leci do świnek. Początkowo też się jej bały, ale teraz Kudłata zawsze się z nią obwąchuje przez pręty, Mice ogon zawsze chce się urwać tak wesoło merda, nawet kiedyś w trakcie tego obwąchiwania polizała Kudłatą po pyszczku :lol: Tosia z kolei ją olewa. Kiedyś Mika z rozpędu wpakowała się do nich do klatki po mostku, świnie patrzą na nią takie zszokowane po czym Kudłata zaczęła się wychylać spod hamaka, żeby ją powąchać, a Mika przerażona wystrzeliła z klatki jak z procy :rotfl:
Ale piękne te papużki :love: Ale chłopakom zrobiliście konstrukcję z siatki i butelek ! :D
Arya90

Ann w sobotę chłopaki wracają już do siebie, więc pewnie nim się przyzwyczają na maksa, to już zdążą wrócić :)
Ale jedzą, piją i ogólnie jest okej, tyle, że nic chcą wychodzić z klatki.
No konstrukcja prowizoryczna, ale jest :lol:
Ann

Post autor: Ann »

Najważniejsze, że jedzą i piją :ok: Może po prostu są zestresowani nowym miejscem i muszą zebrać się w sobie, żeby wyjść z klatki i podbić nowy teren :szczerbaty:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Arya90 pisze:Chyba pies nie nabędzie zainteresowania, bo to taki pies strachliwy. Wszystkich innych zwierząt się boi.
Nawet oczy ma takie zestrachane :)
Szejron

Post autor: Szejron »

Łooo i tak mają niezłe luksusy! :P Arya90, czy mogłabyś mi powiedzieć skąd masz tą drewnianą półkę w klatce? Chciałabym coś podobnego zrobić dla swoich prosiaków :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”