Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Poproście o numer przesyłki i zobaczycie na stronie poczty, gdzie utknęła Wasza przesyłka - czasem listonosz zapomina o awizo a paczka czeka na poczcie.
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
myślę ,że Tutti już ogarnie tą sprawę i wszystko powyjaśnia
dajmy jej tylko kilka dni, bo dziewczyna nie wie ,gdzie ręce włożyć

dajmy jej tylko kilka dni, bo dziewczyna nie wie ,gdzie ręce włożyć

Kochani... Na październik nasza firma zatrudniła Pana który miał zajmować się wysyłkami, miało być nam w ten sposób łatwiej przy innych zobowiązaniach. Od jakiegoś czasu połowa z Was zaczęła pisać, że nie ma paczek. Nie mogłam doprosić się dokumentów zwrotnych... okazało się ze Pan również wprowadził w błąd mnie. Dlatego ten Pan już u nas nie pracuje. Ja teraz jestem w trakcie naprawy tego całego zamieszania i proszę o parę dni a wszystkie paczki trafią do odpowiednich osób.
Jeśli chodzi o gotowce to... na pewno się pojawią. Myślałam, że uda mi się dodać gotowce w ten weekend niestety ta sytuacja z paczkami nie sprzyja temu i wczoraj miałam wypadek, więc pozwólcie że najpierw zajmę się zaległymi paczkami, podbitym okiem ( nie to nie mąż uczył mnie gotowania
) a potem będą gotowce.
Z tymi z którymi byłam umówiona na odbiór osobisty w tym tygodniu to nadal aktualne, mam nadzieję że nikt się mnie nie wystraszy
Jeśli chodzi o gotowce to... na pewno się pojawią. Myślałam, że uda mi się dodać gotowce w ten weekend niestety ta sytuacja z paczkami nie sprzyja temu i wczoraj miałam wypadek, więc pozwólcie że najpierw zajmę się zaległymi paczkami, podbitym okiem ( nie to nie mąż uczył mnie gotowania

Z tymi z którymi byłam umówiona na odbiór osobisty w tym tygodniu to nadal aktualne, mam nadzieję że nikt się mnie nie wystraszy

Jakby ktoś był zainteresowany to wygrzebałam jeszcze parę rzeczy
1. Norka, cena 25zł + 12zl wysyłka

2. Norka, cena 25zł + 12zł wysyłka

3. Legowiska, cena 20zł + 12zł wysyłka

1. Norka, cena 25zł + 12zl wysyłka

2. Norka, cena 25zł + 12zł wysyłka

3. Legowiska, cena 20zł + 12zł wysyłka

Świetna norka kurczę zastanawiam się czy nie kupic jakiegoś zestawu ale już na święta. Będą jakieś świąteczne bawełniane wzory? 

Jestem zainteresowana legowiskiem, a jakie są jego wymiary?