Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
anuleczka
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Dużo rzeczy mam od pastuszka
ale sporo kocyków wyszperałam w rzeczach używanych. W moim mieście otworzyli taki sklep, w którym można kupić różne cuda za przysłowiowy grosik
Chodzę tam co tydzień i zostawiają mi kolorowe polarki 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No to teraz jolka wpadnie w zakupoholizmanuleczka pisze:Dużo rzeczy mam od pastuszka![]()
Dziewczyny przyzwyczajone do blasku fleszy...ach ta sława
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
zakupoholizm owszem dopadł mnie juz jakiś czas temu. Na FB kobitke wcześniej znałam i robi cudeńka też- u niej kupilam duuużo norek i domków
https://www.facebook.com/pages/Polarkow ... 40?fref=ts
a wczoraj złozyłam zamówienie w Hipciu- nie wiem czy kurier będzie szczęśliwy dzwigając
musze troszkę się opanować, bo zaniedługo to ja bedę mieszkała i stołowała się u świnek, a nie one u mnie
a wczoraj złozyłam zamówienie w Hipciu- nie wiem czy kurier będzie szczęśliwy dzwigając
musze troszkę się opanować, bo zaniedługo to ja bedę mieszkała i stołowała się u świnek, a nie one u mnie
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
-
anuleczka
modeling to one mają we krwiDzima pisze:anuleczka pisze: Dziewczyny przyzwyczajone do blasku fleszy...ach ta sława
ja też będę musiała niedługo moim dokupić jakąś szafe na ich drobiazgijolka pisze:zakupoholizm owszem dopadł mnie juz jakiś czas temu. Na FB kobitke wcześniej znałam i robi cudeńka też- u niej kupilam duuużo norek i domków
-
anuleczka
-
Foggy
Agatka jaki ziew!!
Weterynarzem nie jestem, ale według mnie samiczka. Może bardziej doświadczone osoby na forum niech się wypowiedzą...
Co do miejsca potrzebnego na rzeczy świnek - najgorsze jest dla mnie sianko (znaczy wór siana), krwawnika, podkłady i karma - muszą być pod ręką, a w szafie się nic nie zmieści, nie mówiąc już o mniejszych szafkach... Także stoją sobie klamoty w kącie pokoju i na razie nie ma jak schować.
Weterynarzem nie jestem, ale według mnie samiczka. Może bardziej doświadczone osoby na forum niech się wypowiedzą...
Co do miejsca potrzebnego na rzeczy świnek - najgorsze jest dla mnie sianko (znaczy wór siana), krwawnika, podkłady i karma - muszą być pod ręką, a w szafie się nic nie zmieści, nie mówiąc już o mniejszych szafkach... Także stoją sobie klamoty w kącie pokoju i na razie nie ma jak schować.
-
anuleczka
Nataszka za kilka dni zostanie odblokowana to na pewno będzie się działo
Zbombarduje nas
na swoim wątku
-
ANYA
Najlepiej jak natasza wstawi wszystkie podwozia zeby je porownac
-
anuleczka
ahahahahhaANYA pisze:Najlepiej jak natasza wstawi wszystkie podwozia zeby je porownac