Świnka będąca wcześniej z inną świnką jest jeszcze bardziej samotna niż ta, która nigdy nie była akceptowana i nigdy nie dogadywała się z innymi.odeta89 pisze:pragnę zauważyć, zarówno Szkatuła, jak i Tosiu mieli swoich towarzyszy, którzy są już za TM. to nie tak, że są samotnikami.kleymore pisze: Na tym forum tyle jest świnek jedynaków i nikt nic więcej na ten temat nie pisze, np. Szkatuła od Dzimy, albo Tosiu od Miłasi. Dlaczego im nikt nie zwróci na to uwagi?
Tak brzydkiego zachowania po Tobie, kleymore, nie spodziewałam się.kleymore pisze: Mi też się Twoje dredy nie podobają i wcale nie wyrażam swojego zdania wmawiając Ci, że to nie higieniczne![]()
Pamiętajmy, że wyrażanie opinii, a wzajemne dogryzanie sobie to różnica. A kto, co tu uprawia świadczy o jego poziomie.
Jeżeli ktoś komuś tutaj dogryza i stara się popsuć nerwy od samego początku, kiedy tutaj się pojawiłam - to zapewne nie jestem ja. Jeżeli ktoś notorycznie mi próbuje dogryźć w pewnym sensie ubliżając mi, to mam potakiwać? Tak? no tak, kolor przecież mówi sam za siebie, że nie można wypowiedzieć swojego zdania, bo jeszcze mi ostrzeżenie wpadnie, albo blokada konta.